Njen talenat ostavlja bez teksta:

Gledate je u seriji Ubice mog oca, a niste znali da je ćerka poznatog glumačkog para (FOTO)

0
Mlada glumica koja u seriji Ubice mog oca igra Teodoru, devojku koja je izgubila rođenu sestru, priznaje za da joj nije bilo nimalo lako da oživi taj lik, mada je od roditelja nasledila neverovatan glumački talenat.
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Teodora pomaže policiji u otkrivanju ubice. Uloga je bila baš izazovna, pre svega zbog jakih emocija koje je trebalo pokazati. Vuk Kostić je bio odličan partner i mislim da je za dobru scenu od ključne važnosti poverenje koje postoji među glumcima, kad se nađu u istom kadru.

 

Glumac iz serije Ubice mog oca rešava KLJUČNU misteriju: ON preuzima odgovornost za SVE što je učinio! (FOTO)

 

Anja Alač prati krimi serije. Zanimljive su joj zbog dobrih intriga i želje da se iz epizode u epizodu prati situacija.

 

Anja Alač: Kod Radovana su me privukli njegova energija i humor

Srećna sam što se i u Srbiji pojavila potreba za takvim sadržajem. Od stranih krimića gledam američku seriju 'Žica' i mnogo mi se dopada. Odlično je urađena. Inače na TV pratim filmove, serije i određene vrste dokumentarnog programa."

Vesna Čipčić i Anja Alač: Mi smo majstorice za osmeh

 

foto: Story Arhiva

Anja je odrasla u kući glumaca. Nije odmah znala da će biti profesionalna glumica, ali odmalena je prisustvovala premijerama mame Vesne Čipčić i tate Aleksandra Alača, kao i njihovim kućnim druženjima sa kolegama.

 

Vesna Čipčić: Emocije su me oplemenile

U trećoj godini srednje škole krenula sam u školu glume Mike Aleksića, tako da me je on posle pripremao za akademiju. Ali dok je nisam završila i ušla u posao, nisam imala ideju šta taj posao zapravo podrazumeva, jer sam kod kuće imala privid da ja tom svetu već pripadam.

 

Ipak, na kraju mislim da je to što su mi roditelji glumci zaista dar, jer pitanje je da li bih se bavila ovim poslom da nisam imala lep primer u kući", kaže Anja.

makonda-tracker