Humanost na delu

Potresna priča koja je rasplakala Srbiju: Nikola Rokvić je ovim gestom još jednom dokazao da ima ogromno srce! (FOTO)

1
Pop pevač Nikola Rokvić jedan je od javnih ličnosti na domaćoj sceni koji svoju popularnost koristi u najplemenitije svrhe – kako bi pomogao onima kojima je pomoć neophodna.
foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

On je pre više meseci svoj lični nalog na Tviteru preimenovao u “Želja za život” sa ciljem da na jednom mestu okupi sve ljude dobre volje koji bi se odazivali humanitarnim akcijama kojih je od tog trenutka bilo mnogo, piše portal Pink.rs.

 

On je u julu ove godine snimio spot za pesmu “Zavoli” koja je mnogima izmamila suze – Rokvićev hit koji je preslušan blizu milion puta govori o ljubavi, a pevač je tada odlučio da promociju napravi u Domu Jovan Jovanović Zmaj u kom borave deca bez roditeljskog staranja.

 

Nikola Rokvić: Dok je Bojana bila trudna i ja sam pazio na liniju (VIDEO)
 

Sina Marinka Rokvića ispunjava humanitarni rad, zbog čega je rado prihvatio poziv da pomogne jednoj novopazarskoj porodici i sinoć održi humanitarni koncert u tom gradu.

 

Nikola Rokvić i Bojana Barović se s ćerkicom vratili u Mileševu: Naša princeza je posetila mesto smo se venčali (FOTO)
 

Nakon što je završio svoj nastup, Nikola se fotografisao sa muzičarima, a svojim pratiocima rešio je da otkrije sa kakvim se sve problemima susrela porodica kojoj su pomogli.

 

– Sinoć smo održali humanitarni koncert u Novom Pazaru za decu kojoj želimo da što pre zaborave na muke koje su ih zadesile! Četiri sestre kojima je majka umrla žive sa ocem koji je fizički nesposoban da bilo šta radi. Kuća im se bukvalno raspada. Dečak za koga nisu znali da u opšte postoji, koji je živeo u štali, komšija ga je našao i usvojio, sada mu pravi smeštaj. Dečko koji se nalazi u invalidskim kolicima pomaže mu u pravljenju rampe za olakšavano i osnovno funkcionisanje – napisao je Rokvić i još jednom dao primer svim javnim ličnostima, ali i običnim ljudima da ne budu nemi pred problemima ljudi koje sreću, već da svako pomogne u svojoj moći.

 

Tradicija sa zakašnjenjem: Evo koji običaj je Nikola Rokvić ispoštovao povodom rođenja Leone (FOTO)

 

On se zahvalio svima koji su kupili kartu za koncert i na taj način pomogli, muzičarima koji su prihvatili ovaj angažman bez ikakve novčane nadoknade, kao i svojim bliskim prijateljima koji su mu pomogli u realizaciji cele akcije.

 

makonda-tracker