Ponosna na glumački debi i pored zdravstvenih tegoba

Nataša Bekvalac: Ostala sam bez glasa

0
Nakon što je prvi put zaigrala u ulozi Drage Mašin u pozorišnom mjuziklu Tajna crne ruke, pop zvezda zvezda Nataša Bekvalac kaže da je imala tremu pre zvanične premijere, a zbog napornih proba narednog jutra nakratko je izgubila moć govora
foto: Miloš Nadaždin, Aleksandar Jovanović
foto: Miloš Nadaždin, Aleksandar Jovanović

Iako već više od deceniju i po živi pod reflektorima, a još kao klinka počela je da stiče prva scenska iskustva učestvujući u dečjim emisijama, pop zvezdu Natašu Bekvalac (36) nedavno je savladala trema uoči izlaska pred publiku, ali ipak je nije nadvladala. Glavni razlog bila je premijera mjuzikla Tajna crne ruke u režiji Ljubiše Ristića. Reč je o pozorišnoj izvedbi o kojoj se nedeljama pre premijere pisalo i pričalo u medijima, što zbog činjenice da će ovaj scenski spektakl u kome učestvuje čak 70 umetnika prvi put posle 33 godine biti viđen na Velikoj sceni Sava centra, a još više zbog odluke reditelja da ulogu Drage Mašin poveri pevačici Nataši Bekvalac.

 

- Ovaj osećaj nikada neću zaboraviti! Čudo je ovaj teatar… Hvala vam – napisala je Nataša na svom Instagram profilu odmah posle premijerne izvedbe ovog mjuzikla. Kada su se utisci iskristalisali, u razgovoru za Story Bekvalčeva je priznala da su joj se uoči prve izvedbe izmešala intenzivna osećanja.

 

Moja sestra je neuračunljiva: Nataša Bekvalac objavila Kristininu privatnu fotografiju i na najsimpatičniji način otkrila kako podnosi drugo stanje (FOTO)
 

- Obuzeli su me trema, tenzija, veliki pritisak i strah da li ću biti dostojna uloge, svakako pre nego same predstave. Veliko olakšanje osetila sam čim sam čula pucnje, posle velikog songa Drage Mašin, kojim su me usmrtili na sceni. Tim padom, pao mi je i teret koji nosim već 20 godina – govori Nataša i dodaje da se neizmerno obradovala svakoj iskrenoj čestitki, a kada je reč o kritikama, otkriva koje su joj najdraže:

 

- Kritika i reč reditelja, glumaca i ona najvažnija, a to je reč publike.

 

Podršku tokom glumačkog debija pružali su joj članovi porodice, a njena mlađa sestra Kristina, ovom prilikom prvi put se pojavila u javnosti otkako je objavila da sa suprugom Ivom očekuje drugo dete. Iz prvih redova bodrili su je i njen životni saputnik Ljubomir Jovanović (34) kao i ćerka Hana (9). O tome šta su joj njeni najmiliji rekli kada su se zavese spustile, Bekvalčeva kaže: Istakli su da su ponosni na mene!

 

foto: Miloš Nadaždin, Aleksandar Jovanović

Narednog dana očekivala ju je repriza, a već 13. oktobra novosadska premijera. Posle pregleda i konsultacija sa lekarima, Nataša je shvatila da na prvoj reprizi neće biti u mogućnosti da se u ulozi Drage Mašin pridruži svojim kolegama iz predstave Tajna crne ruke.

 

Modna evolucija: Nataša Bekvalac je na ovogodišnjem Story party-ju blistala, a nekada je izgledala ovako (FOTO)
 

- Usled napornih proba i učestalih nastupa, moj glas više nije izdržao i jutro posle premijere ostala sam bez njega. Ne mogu čak ni da govorim – otkrila je ona za Story ističući da joj ni zdravstvene tegobe nisu umanjile osećaj ponosa i radosti zbog uspešnog kreiranja lika supruge kralja Aleksandra Obrenovića. U vreme intenzivnih priprema za premijeru, Nataša je krajem septembra samo u krugu najbližih obeležila i svoj 36. rođendan, jer joj obaveze nisu dozvoljavale da priredi veliku proslavu.

 

Najromantičniji mogući način da završite dan: Ovako Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović uživaju u svojoj ljubavi (FOTO)

 

- Nisam slavila zato što sam tog dana bila na probama u pozorištu i prisustvovala venčanju svog kuma – kaže na kraju Nataša ističući da se već radije narednom susretu sa publikom jer je planirano da predstava na repertoaru bude dva puta mesečno, a pored toga ne namerava da zapostavi ni svoje aktivnosti na muzičkoj sceni.

 

 

makonda-tracker