prelepa

Nedavno se porodila, a na žurki magazina Story je bila među najzapaženijima: Tamara Nikolić nikad lepša, nikad elegantnija, nikad zanosnija! (FOTO)

0
Manekenka Tamara Nikolić donela je na svet ćerkicu Simonu u aprilu ove godine, a već na proslavi Story Celebrities Only izgledala je kao milion dolara!
foto: Instagram
foto: Instagram

Kada su se Tamara Nikolić i Simon Dekarić pojavili na crvenom tepihu ispred hotela Metropol, gde je u utorak uveče održana proslava 11. rođendana magazina Story, sve oči bile su uprte u njih!

 

Retko objavljuje njene fotografije, ali nas svaki put razneži: Tamara Nikolić Dekarić pokazala svoju malu princezu Simonu (FOTO)

 

Oni su izgledali veoma elegantno, a specifičan kroj njihovih modnih odabira pružio im je look modernog princa i princeze.

 

 

Tamara se opredelila za večernju toaletu koja podseća na venčanicu, a sličnu je ponela humanitarnoj gala večeri koju je u Milanu organizovao Novak Đoković

 

Modne piste vape za njom: Tamara Nikolić svojim savršenim izgledom pokazala zašto je jedna od naših najboljih manekeni (FOTO)

 

Na sledećoj strani pogledajte Tamarine fotografije nastale na crvenom tepihu.

 

makonda-tracker