mamina lepotica

Retko objavljuje njene fotografije, ali nas svaki put razneži: Tamara Nikolić Dekarić pokazala svoju malu princezu Simonu (FOTO)

1
Lepa manekenka i dizajnerka u aprilu ove godine donela je na svet ćerkicu Simonu, koja već pokazuje da je nasledila maminu lepotu i dar za poziranje.
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Malena Simona ušla je u život Tamare Nikolić i Simona Dekarića 16. aprila i učinila ga još veselijim i zabavnijim.

 

Po Simoninom rođenju, razgovarali smo sa srećnom mamom, koja nam je rekla da ona misli da je njena ćerkica fizički sličnija njoj, dok Simonin tata veruje da devojčica liči na njega.

Realnost je da liči na oboje", zaključila je tada Tamara.

Ona nam je tada otkrila kolika joj je zapravo podrška Simon bio u trenucima dok je na svet donosila njihovu ćerkicu.

 

Susret koji će pamtiti do kraja života: Tamara Dekarić u društvu nekrunisane kraljice mode obučena za čistu desetku (FOTO)

Simon je prisustvovao porođaju, bio je presrećan i dobro se držao. Mislila sam da će se onesvestiti, ali nije i snimao je sve vreme. Pružao mi je podršku i slobodno mogu da kažem kako je on najbolji muž na svetu. Bukvalno je po ceo dan i noć u bolnici i nije me ostavio ni sekunde samu. Imam samo reči hvale za mog supruga. Njemu su krenule suze kada je video ćerkicu i od tada je presrećan i ne skida osmeh s lica", objasnila je.

Ipak, sudeći po tome kako ume da se namesti za fotografisanje, rekli bismo da je Simona Dekarić ipak nasledila mamin dar za poziranje!

 

makonda-tracker