Čik odlučite koja je lepša

Trojka koja je ukrala svu pažnju na proslavi 11. rođendana magazina Story: Sestre Mićalović nadmašuju svaki pojam lepote (FOTO)

0
Na proslavi 11. rođendana magazina Story u hotelu Metropol pojavio se i fantastičan trojac, sestre Mićalović, a sva pažnja je bila usmerena u njih
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Najtiražniji magazin Story proslavio je sinoć svoj 11. rođendan u hotelu Metropol, a više od 350 zvanica iz sveta poznatih upriličilo je glamurozno slavlje.

 

Svojom pojavom na Story party-ju su nadmašili Holivud: Ovi parovi su blistali na crvenom tepihu sjajnije nego svetske zvezde (FOTO)

 

Sestre Mićalović došle su u punom sastavu, dok je Sloboda primila i nagradu za doprinos kulturi.

 

Dragana, Mirjana i Sloboda blistale su u crnom, a na fotografijama se jasno vidi njihova međusobna sličnost zasnovana isključivo na neverovatnoj lepoti.

 

Pogledajte fotografije sa crvenog tepiha Story Celebrities Only žurke!

Dragana polako gradi svoj put ka uspehu, a ono što je malo poznato jeste da je njihova sestra Mirjana, inače uspešna menadžerka i mama, jednako lepa kao Sloboda i Dragana.

 

 

A photo posted by sloboda (@sloboda_micalovic_boba) on

 

Ovo je retka prilika da sve tri sestre Mićalović možemo videti na okupu, a verujemo da ne znate u koju pre da pogledate.

makonda-tracker