potresna ispovest

Nives Celzijus u detinjstvu trpela torturu: Ovo mi je bila jedna od najvećih trauma u osnovnoj školi (FOTO)

0
Popularna hrvatska pevačica i spisateljica prvi put je otvoreno govorila o teškim trenucima koje je proživljavala u detinjstvu.
foto: Promo

 

Nives kaže da ni danas ne zna je li bila tužnija zbog sitnih provokacija učenika ili zbog misli kako je njena mama s puno ljubavi štedela novac kako bi jojmi priuštila nešto što ju je potom dovodilo do suza.

 

Nives Celzijus: Nikada više ne bih bila sa Enrikeom Iglesijasom!

Nikad nisam priznala mami kako te tenisice nisu bile dovoljno dobre za moje kolege i, nažalost, nosila sam ih samo u retkim prilikama... U osnovnoj školi dala sam sebi obećanje kako ću dati sve od sebe da jednom kad odrastem budem uspešna i svojoj deci priuštim brendirane patike", rekla je Nives.

Međutim, ona je istakla da danas shvata da bilo koje patike mogu biti "kul" ukoliko ih nosi "kul osoba" i da zbog toga njena deca ne pate od brendova i ne primećuju razliku između skupih i jeftinih stvari.

 

Emotivna kao nikad do sad: Poslušajte prvu baladu Nives Celzijus!

I znate šta vam mogu reći, svi ti koji su u prošlosti smatrali da nisam dovoljno dobra za njih jer se nisam priklanjala masi, jer nisam bila bogata, jer nisam bila poput njih, danas bi se rado družili sa mnom i misle da sam, jednostavno, sjajna. Dok se oni nisu družili sa mnom i smišljali pakosti, ja sam pisala pesme, stvarala, radila na tome da postanem ovo što jesam danas - sjajna osoba", zaključila je pevačica.

 

 

makonda-tracker