potresna ispovest

Nives Celzijus u detinjstvu trpela torturu: Ovo mi je bila jedna od najvećih trauma u osnovnoj školi (FOTO)

0
Popularna hrvatska pevačica i spisateljica prvi put je otvoreno govorila o teškim trenucima koje je proživljavala u detinjstvu.
foto: Instagram
foto: Instagram

Od Nives Celzijus uvek očekujemo nešto iznenađujuće, seksepilno, vatreno! Ipak, popularna pevačica juče je iznenadila svoje obožavaoce na nesvakidašnji način - iskrenom ispovešću o teškim danima koji su iza nje.

 

Nives Celzijus nakon skandala s (ne)prikladnom odećom: Ja mogu, ali ne moram da krijem!

 

Ona je, naime, objavila fotografiju novih patika koje je kupila svojoj ćerki i u opisu otkrila kakvo je vršnjačko nasilje svojevremeno trpela zbog ove obuće.

 

 

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Neverovatno kako i dan-danas te patike, umesto da spajaju decu kroz igru i sport, razdvajaju ih na žrtve i zlostavljače. Meni su jedna od većih trauma u osnovnoj školi bile upravo patike i verovatno je to razlog zašto sam u detinjstvu toliko zamrzila sport", počela je Nives.

Ona je objasnila da njena samohrana majka, za razliku od ostalih roditelja, nije mogla da priušti da je obraduje nekim skupljim patikama, pa se Nives u detinjstvu osećala manje vredno.

 

Nives Celzijus: Zbog dece smo u dobrim odnosima

Ipak za jedan od rođendana iznenadila me novim patikama. Bila sam toliko srećna kada sam shvatila da napokon imam patike koje liče na kul patike drugih učenika. Ponosno sam ušetala u školu no moje zadovoljstvo je trajalo prekratko. Deca su se zabuljila u moje patike i već nakon par minuta imala, složenu pesmicu za njih: 'Diadora, Diadora made in Hrelic, Hrelic, Hrelic' mi još uvek odzvanja u glavi."

makonda-tracker