i dalje se druži sa mašom

Bila je njegova prva ljubav: Ovo je devojka sa kojom je Kostadin bio pre Anastasije (FOTO)

0
Anastasija Ražnatović je rešila da definitivno stavi tačku na dvogodišnju vezu sa Kostadinom Terzićem, a prema rečima njenih prijatelja, smetalo joj je njegovo ponašanje, koje se promenilo poslednjih meseci.
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Njen brat Veljko, koji je do nedavno bio u vezi sa Mašom Terzić, i dalje je blizak sa Kostadinom, a međusobni raskidi mladih parova nisu uticali ni na prijateljstvo između Anastasije i Maše

 

Izlazak kao najbolji lek posle raskida: Kostadin Terzić u provodu sa Veljkom Ražnatovićem (FOTO)

 

Jedna od poslednjih Mašinih objava na društvenim mrežama je, međutim, zaintrigirala sve. Ona je objavila fotografiju iz provoda, na kojoj je sa Kostadinovom bivšom devojkom Anđelom, piše Kurir. 

 

Njih dve su nasmejane i zagrljene, a Maša je u opis fotografije stavila srce, kojim joj je i Anđela uzvratila, što pokazuje da su prilično bliske.

 

 

❤️

A photo posted by @gospodjicaterzic on

 

Anđela i Kostadin bili su zajedno u osnovnoj školi i imali su veoma lepu vezu. Stalno su bili zajedno, ali to je bila mladalačka ljubav. Kako to obično biva sa školskim ljubavima, raskinuli su ubrzo po završetku škole", rekao je dobro obavešten izvor.

 

Anastasijin bivši povukao neočekivan potez: Kostadin više nije mogao da trpi pritisak medija?

 

Kako je Anastasija reagovala na Mašino prijateljstvo sa Kostadinovom prvom ljubavlju, nije poznato, a sa druge strane, najveća balkanska zvezda otkrila je razloge raskida svoje naslednice i sina Zvezdana Terzića

 

Kostadin i Anastasija su se rastali pre mesec dana, ne zbog treće osobe, jer treća osoba ne postoji. Prosto, mladi su, to je bilo za očekivati. Ona je tek postala punoletna, neće se još udavati i neće da se vezuje. Oboje su mladi ljudi, život je tek pred njima. To je jedna mladalačka ljubav na koju je stavljena tačka. Svako od njih ima svoj životni put, što je prirodno", kazala je nedavno Ceca.

makonda-tracker