Veliki uspeh

Dejan Jelača ponosno otkriva: Ostvarena mi je još jedna želja!

0
Nakon brojnih ostvarenja, naš poznati glumac i voditelj uzeo je ulogu u još jednoj popularnoj američkoj seriji čije se snimanje odvija u okolini Njujorka.
foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Naime, glumac i voditelj Dejan Jelača trenutno snima tv seriju "A Crime to remember" koja se emituje na kanalu Investigation Discovery.

 

foto: Privatna Arhiva

Dejan Jelača: Želeo sam da spakujem kofere i vratim se u Srbiju

- Čast mi i zadovoljsto što sam deo ekipe ove nagrađivane, popularne i gledane serije. "A Crime to remember" obrađuje misteriozna ubistva i kriminal u periodu od 1950. do 1960. godine. Meni je ovo treća epizoda, a pojavljujem se u ulozi detektiva koji pokušava da reši jedno veliko ubistvo koje je potreslo Ameriku u to vreme. Ponosan sam i uzbuđen iz razloga što i privatno pratim i gledam ovu seriju. Snimamo na tri lokacije u predgrađu Njujorka, a jedina loša stvar je što se moji kadrovi mahom snimaju napolju na 35 stepeni - kroz smeh kaže Jelača za Story.rs i dodaje:

 

- Nije mi teško jer radim nešto što obožavam. Ostvario sam san da živim u Njujorku, igram FBI agenta u seriji "Elementary", snimim horor film gde igram ubicu i manijaka... Ova serija je ostvarenje još jedne od mojih želja - ponosno zaključuje Jelača.

 

Dejan Jelača: Hajdi Klum je divna i iskrena

 

foto: Privatna Arhiva

 

makonda-tracker