otvoreno

Dragana Džajić bez dlake na jeziku: Nije baš uvek prijatno biti Džajina ćerka

0
Manekenka Dragana, ćerka fudbalskog asa, kaže da njeni roditelji nisu bili strogi, ali se njihova reč u kući uvek poštovala.
foto: Instagram
foto: Instagram

Naučena sam kao vrlo mlada da moram da prihvatim to čije prezime nosim. Ne kažem da je uvek bilo prijatno s obzirom na to da se susrećete sa raznim komentarima koji nekada budu gluposti, ali nisam preterano obraćala pažnju na njih", kaže Dragana Džajić.



Najslađi osmesi: Pogledajte kako je Dragana Džajić izgledala u detinjstvu (FOTO)

Tada se prijatno iznenade i steknu lepo mišljenje o meni", ističe ona.

Dragana

Znaju da nikada nisam pravila gluposti i da nisam sklona problematičnom ponašanju. Tata mi je uvek davao savete da završim školu, zatim fakultet, naučim jezike... Sve sam to uradila. Sada me pušta da budem svoj čovek", kaže kroz smeh Dragana.

Dragana

Dragana Džajić: Glamur je najbolji autfit​​​​​​​​​​​​​​

Roditelj treba da bude roditelj. Moji roditelji su mi uvek bili autoriteti i poštovala sam njihovu reč. To je najbitnije i mislim da je to sestru i mene izvelo na dobar put", kaže ona.

Ovde dođem zbog porodice i prijatelja. Tamo sam pronašla
sebe", kaže ona.


Dragana

Uvek dobijam lepe komentare. Bude i neki negativni, ali me to ne zanima. Bitno mi je da pročitim pozitivne komentare. Oni me rade, ovi drugi ne. Drago mi je kada mi se mlade devojke jave i pitaju me za savet.

makonda-tracker