Boris Beker: Slatko iščekivanje prinove

0
Nekadašnji nemački teniser Boris Beker i njegova trudna supruga Šeril prisustvovali su petoj Annual Laureus Media Awards u Kitzbilu u Austriji
foto: Red Dot
foto: Red Dot

Boris Beker i Šeril venčali su se u junu ove godine u Sent Morisu, a odmah nakon Nove godine dobiće prvo zajedničko dete. Bivši šampion Vimbldona već zna kog pola će biti beba, ali njegova supruga želi da za nju to bude iznenađenje sve do porođaja.

- Boris zna da li ćemo dobiti dečaka ili devojčicu, ali sam mu izričito rekla da meni to ne govori. Ipak, već sam počela stalno da ga zapitkujem kog je pola beba, međutim iskreno se nadam da mi neće reći – iskrena je bila Šeril.

Lili, kako Boris tepa svojoj ženi, kaže i da joj je suprug velika podrška i pomoć s obzirom na to da on ima dvoje dece sa bivšom suprugom Barbarom Flerus, ali i ćerku sa ruskom manekenkom Angelom Ermakovom.

Par se već dogovorio da novorođenčetu Boris da ime, dok će buduća majka smisliti kojim imenom će dete biti kršteno.

- Potpuno sam srećna i uživam u trudnoći. Svakodnevno osećam leptiriće u stomaku i beba me čini ushićenom. Sve je predivno – ističe Lili koja se udala za Bekera sedam meseci posle njegovog raskida sa tadašnjom verenicom Aleksandrom Majer Volden.

Ksenija Konić

makonda-tracker