Ketrin Zita-Džons zbog dece pobegla iz Holivuda

0
Popularna glumica, supruga Majkla Daglasa, zauvek je napustila filmsku Meku radi dobrobiti svoje dece

Zanosna Velšanka, Ketrin Zita-Džons, koja sa suprugom Majklom Daglasom i njihovo dvoje dece, devetogodišnjim sinom Dilanom i šestogodišnjom ćerkom Keris, živi na Bermudima i u Njujorku, bila je toliko frustrirana zbog stalnog pritiska papraca da je odustala od glamuroznog života u Los Anđelesu i odlučila da se usresredi na porodični život.

- Kada živite u Los Anđelesu, ne možete nigde da mrdnete a da vas neko ne kritikuje – bilo zbog toga što ste se malo ugojili ili zato što vam se na nosu pojavila pega. To nije život kakav ja želim. Odluka da živimo na predivnim Bermudima najzdravija je stvar koju smo Majkl i ja ikada uradili. Sada kad imamo decu, to je smisao mog života - kaže prelepa glumica, koja nije nimalo zabrinuta što će napuniti 40 godina ovog četvrtka, istog dana kada njen suprug navrši 65.

- Osećam se mnogo mlađom nego što jesam. Kad imaš 10 ili 20 godina, oni sa 40 ti se čine zaista starim. Kada sam bila blizu tridesete, to mi se činilo kao glavna prekretnica.

Slavni par će proslaviti zajednički rođendan na intimnoj zabavi za porodicu i prijatelje u jednom od poznatih njujorških restorana.

makonda-tracker