Kim Kardašian: Žena može biti uspešna u poslu i dobra majka (VIDEO)

0
Indra Noji, predsednica izvršnog odbora Pepsi kompanije našla se na 13. mestu Forbesove liste 100 najmoćnijih žena, a Kim je osetila potrebu da iskaže svoje mišljenje o tome.
Kim Kardašian, Foto: Instagram
Kim Kardašian, Foto: Instagram

Kada se Indra našla na ovoj listi rekla je kako je nemoguće da žena u isto vreme ima uspešnu karijeru i bude dobra majka, što je očigledno dotaklo Kim pa je prokomentarisala tu izjavu.

Da li Kim razmišlja o još jednoj bebi, pogledajte OVDE.

Starleta koja svoje dete nije vodila na medeni mesec jer je htela da to vreme provede sa svojim suprugom Kanijem Vestom, ima čitavu vojsku ljudi koji brinu o njenom izgledu i pet dadilja za malu Nort smatra da Indri nije u pravu.

Pogledajte kakav blam je doživela Kim.

- Sestre i mene majka je naučila da je moguće imati sve, i uspešnu karijeru i biti dobra majka. Indrin pogled na to je potpuno crn i nije u pravu. Ne slažem se sa njenim mišljenjem da se žene koje tvrde da su uspešne na svakom polju samo pretvaraju - rekla je Kim u jednom intervjuu.

Rijaliti zvezda tvrdi da je sve moguće, samo treba dobro razvrstati prioritete.

Kako su Kardašijanovi izgledali nekada, pogledajte OVDE.

- Od kako sam se porodila dešavalo mi se da ne želim ustati iz kreveta i započeti poslovne obaveze za taj dan. Ali ipak, volim raditi i osećam se dobro dok radim - dodala je Kim.

Kim smatra da ona može da pronađe savršeni balans u privatnom i poslovnom svetu.

makonda-tracker