Jelena Melezić: Laž je da Aleksandar Radojičić izašao iz stana bez reči

0
Bivša devojka glumca iz Montevidea, tvrdi da je on najbolji otac na svetu, ali da su morali da se rastanu iz razloga poznatih samo njima
Aleksandar Radojičić, foto: Marko Poplašen
Aleksandar Radojičić, foto: Marko Poplašen

Jelena Malezić, bivša partnerka Aleksandra Radojičića Balerina, kaže da je uprkos njihovom raskidu glumac iz Montevidea najbolji otac na svetu. Ona ne može da njen nevenčani muž bude predstavljen kao bahati muškarac, koji ju je nemilosrdno ostavio sa malim detetom.

- Nije tačno da je Aleksandar izašao iz našeg stana bez reči. Shvatili smo da ne možemo zajedno i ja sam se vratila kod roditelja. Razlog za naš rastanak nije ni nedostatak ljubavi ni preljuba, već nešto treće, intimno, samo naše – kaže Jelena. Ona tvrdi da će ocu svog deteta uvek biti podrška i da nikada nijednu ružnu reč neće reći za njega.

- Aleksandar je najdivniji otac na svetu. Redovno viđa Aju, koja ga obožava. Šalje joj i novac i garderobu i brine o njoj. Iako smo mladi dobili dete, verujem da savršenijeg oca za svoje dete nikada neću naći. Ipak, želim da naglasim da se niko od nas ne nada pomirenju, već das mo zrelo doneli odluku. Jelena dodaje da neće imati ništa protiv Aleksandrove buduće devojke.

- Mladi smo i normalno je da ćemo naći nove partnere. Nema mesta ljubomori ili sujeti. Ukoliko bude želeo sa nekom da se pojavljuje u medijima, neću imati ništa protiv. I njemu, kao i meni, najbitnije je da taj neko ko bude moj ili njegov partner voli i poštuje Aju - zaključila je Jelena.

Izvor: Informer

makonda-tracker