Nataša Bekvalac: Danas su me usrećila dva muškarca

0
Pop pevačica je otkrila kako su je u toku današnjeg dana usrećila dva muškarca, ali napominje da ni sa jednim od njih nije u vezi.
Nataša Bekvalac, Foto: Storry arhiva
Nataša Bekvalac, Foto: Storry arhiva

Poslednjih desetak dana pop pevačica provela je u Grčkoj, gde je uz odmor sa prijateljima punila baterije za snimanje spota koji je očekuje kada se vrati u Srbiju.

Veoma brzo moći ćete da čujete i odgledate video za njenu novu pesmu Mogu da prođem, a Nataša je u intervjuu za Večernje novosti istakla da je za nju veoma tužno to što se njeni teški emotivni trenuci doživljavaju kao gluma i foliranje.

- Mnogo sam tužna što su se moji najemotivniji trenuci, pa čak i suze, pred budnim okom javnosti doživljavali kao gluma. Da sam toliko dobra glumica bila bih u Holivudu - rekla je Nataša.

Nakon toga dodala je i da su je danas usrećila dva muškarca, a da ni sa jednim od njih nije u vezi.

- Ne vijam ljubav, jer se ona ne može uhvatiti. Ona je svuda oko mene. Eto, danas sam presrećna. Dva muškarca su učinila da se tako osećam, a ni sa jednim nisam u vezi. Jedan je frizer, a drugi šminker. Uradili su veliku stvar samim tim što smo proveli divan dan - nastavila je Nataša

makonda-tracker