Slučaj se nastavlja: Smrt Britani Marfi nije slučajna

0
Patolog koji je radio na ubistvu Džona F. Kenedija i Elvisa Prislija proučio je toksikološke nalaze preminule glumice Britani Marfi. Tokom istraživanja uočio je visok nivo metala u organizmu koji, kako ističe, još nije video u svom životu.
Britani Marfi; foto: Profimedia
Britani Marfi; foto: Profimedia

Cenjenog stručnjaka, bivšeg patologa, doktora Sirila Vekta (83) pozvali su da istraži nerazjašnjenu smrt Britani Marfi i njenog supruga Simona Mondžeka. Glumičin otac, Anđelo Bertoloti, dobio je odobrenje da pokrene novu istragu kako bi saznao od čega je zaista preminula njegova ćerka, jer prvobitno objavljeni uzrok smrti mu nije bio baš uverljiv. Vekt je ponovo analizirao toksikološke nalaze.

- Nikada nisam vidio ovako nešto u životu, toliko teških metala u telu. To još nisam video kod neke osobe, i činjenica da se ista stvar ponavlja i kod njenog supruga otvara velika pitanja - rekao je stručnjak koji je radio na brojnim kontroverznim slučajevima poput ubistva Džona F. Kenedija i smrti Elvisa Prislija.

Podsetimo, Britani je preminula u decembru 2009. godine. Pronašla  je njena majka. Samo pet meseci kasnije preminuo je suprug poznate glumice Simon Mondžek. Patolog je tada zaključio da je glumica umrla od srčanog udara koji je prouzrokovala upala pluća.

TAGOVI: smrt123
makonda-tracker