Džek Nikolson i Meril Strip imali aferu na snimanju filma

0
U novoj biografiji Džeka Nikolsona, koju je napisao Mark Eliot, pojavljuje se niz detalja o zavisnostima glumca, seksu sa slavnom glumicom Meril Strip, drogiranju i borbi s kilogramima.
Džek Nikolson i Meril Strip, foto: Getty images
Džek Nikolson i Meril Strip, foto: Getty images

U biografiji pod nazivom Nicholson, autora Marka Eliota koja juče ugledala svetlost dana, otkriveni su detalji o aferi sedamdesetšestogodišnjeg glumca s koleginicom Meril Strip tokom snimanja filma Ironweed 1987. godine i hroničnoj zavisnosti o drogama, između ostalog, eksperimentisanju s LSD-om, kokainom, meskalinom i marihuanom.

Autor knjige tvrdi da se par upražnjavao seks u prikolici tokom snimanja filma Ironweed. Upoznali su se 1985. godine na setu filma Heartburn, a glumac je u to vreme bio u vezi sa svojom dugogodišnjom devojkom, glumicom Anđelikom Hjuston.

- Govorilo se da su se Džek i Meril jako zbližili, ali oni su to oboje demantovali. Ali kada su počeli sa snimanjem Ironweeda svi su pričali o njihovoj aferi - navodi se u knjizi.

Nakon toga su ostali prijatelji, a kada je oskarovka preuzimala nagradu za životno delo na dodeli nagrada AFI Life Achievement Award 2004. godine, Džek ju je nazvao savršenom.

- Za mene si ti savršena, volim te puno. Bog blagoslovio tebe i Ameriku - rekao je tada Nikolson.

Glumica se 1987. godine udala za vajara Dona Gamera s kojim ima četvero dece. Iza Nikolsona je brak sa Sandrom Najt od 1962. do 1968. godine, s kojom ima ćerku Dženifer. Iz veze s danskom glumicom Vini Holman ima ćerku Hani Holman, dok iz veze s glumicom Rebekom Brausard ima ćerku Lorien i sina Rejmonda. Poznat je kao veliki ženskaroš, u vezi s Anđelikom Hjuston bio je od 1973. do 1989. godine, a vezu su okončali kada je ona otkrila da Nikolson očekuje dete s Rebekom Brausard.

makonda-tracker