Seka Aleksić: Mladen je podržao ideju da se slikam za gej magazin

Ekskluzivno za Story.rs Seka Aleksić prvi put govori o razlozima zbog kojih je odlučila da se slika za britanski gej magazin i otkriva kako na celu situaciju gleda njen verenik maneken Mladen Radulović
0
1 / 3 Foto: Andreja Damjanović

Folk pevačica Seka Aleksić ponovo je šokirala javnost kada je odlučila da uradi provokativni set fotografija za britanski gej magazin Refresh. U prvi mah kada su fotografije objavljene, Seka nije želela da komentariše razloge zbog kojih se odlučila na takav korak, ali je posle nedelju dana odlučila da sve detalje prvo otkrije našem sajtu. Seksepilna folk diva poverila nam je da je izuzetno zadovoljna setom umetničkih fotografija koje je napravila, kao i da je imala veliku podršku porodice i prijatelja, a naročito verenika Mladena Radulovića, koji je imao mnogo razumevanja za ovaj poduhvat, jer se i sam bavi modelingom.
Story: Kako ste došli na ideju da uradite provokativni set fotografija za britanski gej magazin?
- Sasvim spontano. Naime, uvek kad imam vremena, na forumu mog zvaničnog sajta www.sekaaleksic.com komuniciram sa svojim fanovima. Trudim se da udovoljim njihovoj znatiželji, odgovaram na pitanja, zajedno komentarišemo i analiziramo neke nove ideje... Neposredno pošto su me čitaoci jednog hrvatskog portala izabrali u svojoj anketi među deset najpopularnijih devojaka sa područja cele bivše Jugoslavije, kao devojku koju bi želeli da vide na naslovnici magazina Playboy, fanovi su mi na forumu predložili da odem korak dalje i uradim set provokativnih umetničkih fotografija. To se poklopilo sa idejom mog fotografa da napravimo ovaj fotosešn za Refresh.
Story: Šta je rekao vaš verenik Mladen kada je video fotografije?
- Oduševljen je. Podržava me u svemu, pa i u ovom potezu koji je ipak bio prilično smeo.
Story: Kako ste stupili u kontakt sa časopisom Refresh?
- Moj fotograf Andreja Damnjanović je u kontaktu sa uredništvom ovog britanskog magazina.
Story: Kakvi komentari dopiru do vas od kada su objavljenje fotke?
- Kakvi? Pa, mnogobrojni (smeh)... Šalu na stranu, otkad su fotografije objavljene, komentari svakodnevno pljušte. Mahom su pozitivni, jer su fotke umetničke, bez imalo vulgarnosti.
Story: Da li ste manekene koji su sa vama na slici birali vi ili je organizovan neki kasting?
- Kasting su organizovali moji saradnici. Nisam želela da se mešam u njihov deo posla. Uvek sarađujem sa ljudima koji su surovi profesionalci u poslu kojim se bave i imam poverenja u njih. Kada su mi predočili svoj izbor modela za ovaj novi fotosešn, nije mi preostalo ništa drugo nego da se složim sa njima.

Ksenija Konić

makonda-tracker