Ivan Marinković: Goco, imaš li stida i obraza?!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Boky77

20-08-2013 10:02h
Goca bi trebala da po svaku cenu izgladi odnose sa Ivanom i da se posvete detetu a ne ovako. Mislim da je Ivan vise porodican covek od Goce.Ljudi ne budite deca kad vec imate dete!

CHq

20-08-2013 19:58h
Ajme, kako vas oboje nije sram tako rastezati svoj privatni zivot po novinama. A i vi sto tu drobite te on porodican, te ona ovakva...prvo pocistite ispred svojih vrata. Goca omatorila pa lupeta, a ovaj ogorcen pa je blati. Fuj oboje.

mikica

19-08-2013 20:16h
pusti bre budalu...teraj dalje

sanja

19-08-2013 22:00h
Ivane imas podrsku nas isto obicnih ljudi, SVE STO RADI -SEBI RADI.... nisam ni verovala u njene price, videlo se da je laze jer kako si rekao do pre juce si bio NAJ muz otac a sad manijak :-) smesno i zalosno. Svaka cast tebi na ovoj ispovesti.

Jasna

19-08-2013 23:13h
...naročito onaj deo gde su je drugi muškarci maltretirali i nisu hteli ni da se slikaju sa njom a kamoli da imaju deci i da je ožene..i kada je htela dete...mlad, zdrav muškarac kojim može da se manipuliše kako ona želi...A sada se priča ponavlja sa ovim bubnjarem...

Ren

01-02-2014 07:12h
Svaka tebi cast druze moj...Bio sam u veoma,veoma slicnoj situaciji kao sto si i ti sada,a napominjem da je proslo dosta vremena od objavljivanja ovog tvog pisma na koje sam sasvim slucajno "naleteo" preko Google-a.Bio sam u braku sa devojkom iz "dobre" kuce ciji je otac funkcioner opste poznat u Beogradu i na visokom polozaju...Ja kao prosecno i normalno dete iz prosecne porodice prosao sam veoma slicno tebi...ma jos i mnogo gore.Kakvih sam se sve lazi posle braka naslusao o sebi u svom rodnom Zemunu,ma ne bi verovao.Sticajem okolnosti sada sam u srecnoj vezi sa tvojom dugogodisnjom drugaricom pa mi je malo pricala o tebi,kakav si covek itd...Gledao sam te posle toga i na Farmi...Sve u svemu Piksi ne ubijaj glavu sa jet set "gospodjama" koje mogu da izmanipulisu medije na nacin na koji mi "obicni" momci sa ulice nikada necemo moci,niti bi nam to ikada palo na pamet.Svi u tvom kraju o tebi imaju jako lepo misljenje,ja takodje tako da ne zamaraj se i samo teraj napred...Gledaj sebe i svoje dete,a za bivsu ne brini mnogo.Bivsu suprugu ti poznajem jos iz vremena dok je pevala u Tap-u....Znas onu izreku?"Kada ti Bog zatvori vrata otvori ti prozor?"Otvorilo ti se 10 prozora da mozes da dises punim plucima druze moj...Uzivaj u svezem vazduhu i ne brini.Ko te iole poznaje ima svoje realno misljenje.Pozdrav druze...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: