MARIJANA MATEUS - Moj život nema reprizu

0
Srpska džetseterka Marijana Mateus ekskluzivno za Story govori o razilaženju sa fudbalskim trenerom Lotarom Mateusom, njegovom novom braku i zimovanju sa bivšim mužem Miodragom Kostićem
foto: Andreja Damnjanović za magazin Sofia; stajling: Mirjana Santrač; šminka i frizura: Srđan Petković
foto: Andreja Damnjanović za magazin Sofia; stajling: Mirjana Santrač; šminka i frizura: Srđan Petković

Atraktivna Novosađanka Marijana Mateus konstantno je pod budnim okom sedme sile zbog svog nadasve zanimljivog života nalik holivudskoj priči. Najnoviji filmski detalji iz njene biografije odnose se na konačni razvod od poznatog fudbalskog trenera Lotara Mateusa sa kojim je u braku od 2003. godine, a koji se, iako još zakonski zauzet, nedavno u Las Vegasu venčao sa dvadesetjednogodišnjom ukrajinskom manekenkom Kristinom Lilijan.


- Moj život ide napred i ciljevi u 2009. godini su mi jednosmerni. Na prvom mestu su mi deca i posao, odnosno, moja modna kuća My Style. A što se tiče Lotara, ostali smo u korektnim odnosima i čujemo se svakodnevno. Nas dvoje smo četiri godine delili ljubav, sreću, tugu i radost i bilo bi nekorektno kada bih bilo šta loše rekla u vezi sa njim. On je, kao i svaki muškarac s kojim sam bila, mnogo uticao na razvoj moje ličnosti. Želim mu mnogo sreće u daljem emotivnom i poslovnom životu - poručuje Marijana i objašnjava da je ipak ona ta koja je diktirala razvoj događaja u odnosu sa Lotarom.


- Da sam želela da taj brak opstane, sigurno bih ga sačuvala. Odlučila sam da iz te veze izađem kada je ljubav nestala i nisam pogrešila. I pre izlaska njegove sadašnje veze u javnost, a ni sada nekoliko dana pred razvod, nisam i neću mu praviti nikakve smetnje. Moj život nema reprizu i hoću da idem dalje - mudro zaključuje harizmatična Marijana i objašnjava kako je reagovala na informaciju o Lotarovom četvrtom venčanju: - Nisam bila iznenađena iako više od godinu dana ne živimo pod istim krovom. Pre bih rekla da je čitav taj splet okolnosti bio iznenađenje za njega samog. I taj brak verovatno je bio proizvod njihove trenutne ushićenosti i obostrane želje. Mada, šta uopšte znači ozvaničenje braka u Las Vegasu? Da li je taj venčani papir priznat u Evropi? To zaista ne znam. Lotar je ipak dovoljno odrastao da sam odlučuje o svojim postupcima.

makonda-tracker