BOJANA ORDINAČEV - Volim kao nikada pre

0
Iako se pričalo da je zaljubljena u hrvatskog producenta i reditelja Romana Majetića, glumica Bojana Ordinačev ističe da je za njega vezuje samo posao i kako odavno ima dečka koji ju je usrećio
foto: Luka Šarac; šminka: Nena Ilić
foto: Luka Šarac; šminka: Nena Ilić

Dvadesetosmogodišnja Bojana Ordinačev jedna je od malog broja domaćih glumica koja je oko svog emotivnog života uspela da podigne dovoljno čvrst zid koji krije njene ljubavne tajne. Upravo zato u medijima je ostalo nedorečeno u kakvim odnosima je bila sa kolegom Sergejom Trifunovićem, da li je, kako se pričalo, obnovila romansu sa biznismenom Veljkom Jankovićem, pa sve do poslednjih tvrdnji da je za ovu nežnu princezu iz dečjih predstava zainteresovan i poznati hrvatski producent i reditelj Roman Majetić, u čijim je serijama Ne daj se Nina i Zakon ljubavi glumila, a koje su nakon šezdeset završenih epizoda nedavno naprasno prekinute.


- Roman je pravi profesionalac s kojim imam normalnu saradnju, kao i sa svakim drugim producentom i rediteljem, a on je jedan od korektnijih. Ne mislim da prema meni ima bilo kakve namere koje nisu usmerene na posao. Jednostavno, nas dvoje ne komuniciramo na tom nivou. On je reditelj i producent, ja sam glumica i to je sve. – kaže Bojana koja već skoro godinu dana ima stabilnu vezu.


- Uvek sam emotivno ispunjena i srećno zaljubljena, a tako je i sada. Ipak, intimu sam uvek skrivala od javnosti i tu se ništa nije promenilo, iako me zbog toga neretko spajaju sa raznim muškarcima s kojima se, navodno, svađam i mirim. A zar izgledam kao neko kome ljubav može biti neuzvraćena? Relativno dugo imam dečka, naša ljubav cveta, ali za sada ne razmišljam o braku i deci. Nisam u frci zbog godina ili od onih koji žive u skladu sa devizom: Udaj se brzo, kaj se natenane. Čak i ako se ne udam do trideset pete, neću zbog toga paničiti, već ću jednostavno svesno prihvatiti činjenicu da se nije pojavio niko ko me je u potpunosti vredan – priča Bojana.

makonda-tracker