Nataša Bekvalac - Velika pobeda ljubavi i dobra

0
Nakon što se njenom suprugu, maestralnom vaterpolisti Danilu – Dači Ikodinoviću poboljšalo zdravstveno stanje, pop zvezda Nataša Bekvalac vraća se na estradnu scenu singlom koji će objaviti za mesec dana

Zanosna panonska lepotica, plavokosa Nataša Bekvalac, ovih dana je na stranicama svog srećom i tugom ispunjenog života, počela sa ispisivanjem nešto vedrijih stranica od onih koje će obeležiti biografiju ove srpske zvezde.


Natašina najveća životna ljubav, otac njene preslatke ćerkice Hane i živa legenda domaćeg vaterpola, Danilo Ikodinović, polako ali uspešno oporavlja se u toplini zajedničkog doma u Novom Sadu i ponovo uživa u čarima slatkog porodičnog života, što mu umnogome olakšava povratak na pređašnji način života. Međutim, iako je i sam svestan da možda više ništa neće biti u potpunosti isto, barem zbog trenutne nemogućnosti da se vrati svom profesionalnom pozivu, hrabri Danilo uz svoju voljenu suprugu i ćerkice Hanu i Andreu, ipak uspeva da otkrije nove, od njega pomalo skrivane radosti svakodnevice, budući da se do sada radovao uglavnom velikim uspesima i trijumfima o kojima mase njegovih i poklonika sporta kojim se bavi, mogu samo da sanjaju. Vetar u leđa koji je dobila muževljevim oporavkom, inspirisao je i poslovne saradnike atraktivne pevačice da joj ponude nove pesme, koje će s njenim izvođenjem uskoro postati hitovi za pamćenje. Na prvoj u nizu, singlu s kojim će Nataša izaći u javnost za samo mesec dana, intezivno se radi i upravo je u završnoj fazi snimanja. Pop zvezda je svakodnevno u studiju, a paralelno uspeva i da se dobro organizuje i punu pažnju posveti svojim najvoljenijim osobama na svetu, Hani i Danilu, kako ne bi osetili njena odsustva od kuće.


I dok mnogi od zanosne Novosađanke s nestrpljenjem iščekuju novu pesmu koja bi trebalo da označi njen veliki kambek, ona je i dalje nema za medije, kao što je to bila i prethodna tri meseca, kada su brojne novine izmišljale njene izjave i komentare. 


S druge strane, i medijska pompa u vezi sa Dačinom nesrećom polako jenjava. Njegovo ozdravljenje milionskom auditorijumu, koji mu je svakodnevno putem raznih sajtova ili facebooka slao poruke podrške, donelo je olakšanje, jer je miljenik nacije uspeo da dobije svoju najtežu borbu. Naime, od Vidovdana naovamo ljudi koji su praćenjem njegovih neospornih i blistavih uspeha spoznali kolika je Danilo zapravo ljudska i sportska veličina, koliko je svojim rezultatima zadužio Srbiju i popravio njen loš imidž u svetu, ta mučna tri meseca neizvesnosti neprekidno su bili uz momka koji je celu Srbiju dovodio do ushićenja maestralnim šutevima i golovima koje je postizao svojom desnicom. A da se ipak sve polako vraća na staro u domu najpopularnijeg domaćeg poznatog para, pokazuju i najave ponovnog radovanja uobičajenim jubilejima - jedan od njih upravo se dešava ove nedelje. Naime, dvadeset i petog septembra, svoj dvadeset i osmi rođendan proslaviće upravo prelepa pevačica. Tim povodom neće biti veće gužve u njihovom domu kao kada je sedamnaestog marta ove godine svoj prvi rođendan slavila malena Hana, ali će svakako biti priređena skromna i intimna porodična proslava.

makonda-tracker