prelepe vesti

Žizel Bundšen trudna u 45. godini! Evo sa kim slavna manekenka očekuje dete nakon razvoda sa Tomom Brejdijem

0

Slavna manekenka ima razloga za slavlje.

Prelepe vesti za slavnu Brazilku
Prelepe vesti za slavnu Brazilkufoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Jedna vest upravo je šokirala modni svet – supermodel Žizel Bundšen očekuje bebu sa svojim dečkom i partnerom u treninzima, proslavljenim majstorom brazilske džiju-džice Žoakimom Valenteom.

 

Ova 44-godišnja manekenka, koja već ima sina Benjamina (14) i ćerku Vivijen (11) iz braka sa bivšim suprugom NFL legendom Tomom Brejdijem, sada se raduje trećem detetu koje će doći kao kruna njene veze sa Valenteom.

 

Žizel i Žoakim u zvaničnoj vezi su od juna 2023. godine, što je svega nekoliko meseci nakon njenog razvoda.

 

Njihova ljubavna priča počela je na prilično neobičan način - kada je Žizel 2021. godine potražila časove džiju-džice za svog sina, da bi ubrzo i sama počela da trenira.

 

– Isprva nisam razmišljala o treninzima za sebe. Ali kada sam prvi put dovela Bena i razgovarala sa Žoakimom, shvatila sam da je to mnogo više od samoodbrane – izjavila je Žizel za "Dust Magazine".

 

Na kraju, filozofija džiju-džice osvojila je manekenku jer se poklapa sa njenim životnim vrednostima i težnjama ka ličnom razvoju.

 

Par je ubrzo postao meta tračeva, a prve romantične iskrice primećene su kada su zajedno viđeni u novembru 2022. na Kostariki, svega dve nedelje nakon što je finalizovan njen razvod sa Tomom Brejdijem.

 

Žizel i Brejdi dele dvoje dece
Žizel i Brejdi dele dvoje decefoto: Aurore Marechal / PA Images / Profimedia

Žizel je tada poricala bilo kakvu ljubavnu vezu, ali ubrzo su postali nerazdvojni i zajedno počeli da provode sve više vremena. Već u julu 2023, uživali su u letnjem odmoru sa njenom decom, pokazujući kako su posvećeni izgradnji harmonične porodične atmosfere.

 

– Žizel i Žoakim su srećni što započinju ovo novo poglavlje u svom životu i raduju se stvaranju mirnog i punog ljubavi okruženja za celu porodicu – otkrio je izvor blizak manekenki.

 

Ovo će biti prvo dete za Žoakima, koji sa braćom vodi studio za džiju-džicu u Majamiju.

 

Njihova ljubavna priča i očekivanje deteta označavaju novo poglavlje za supermodela, koja je kroz sve izazove uspela da pronađe novu sreću i podršku u partneru sa sličnim životnim vrednostima i ciljevima.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

"Hoću da igram do 45. kao Tom Brejdi"

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker