za wow efekat

Seksepilno, moćno, a bez trunke vulgarnosti: Žizel se vratila i zna kako da svi pogledi budu usmereni ka njoj

0

Jedna od najlepših žena svega sinoć je hipnotisala Njujorčane, a danas je njeno izdanje među modnim vestima dana

Žizel Bundšen u kožnom izdanju
Žizel Bundšen u kožnom izdanjufoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Brazilska manekenka Žizel Bundšen, nekada najplaćeniji model na planeti, vratila se poslu nakon razvoda od NFL zvezde Toma Brejdija i u poslednje vreme je viđamo češće nego proteklih godina.

 

U svakom prilici ona nas podseća zbog čega je svojevremeno bila najveći fenomen dvehiljaditih, a tako je bilo i prošle večeri.


Žizel je bila jedna od slavnih zvanica na svečanoj večeri koju je brend Frame organizovao u Njujorku, a bila je i jedna od najbolje odevenih.

Najnovije modno izdanje Žizel Bundšen

 

Vatrena Brazilka pojavila se u koži od glave do pete, a opredelila se za pomalo zaboravljeni trend koji svaku ženu pretvara u femme fatale. Žizel je, naime, ponela dugačak kožni mantil koji potpisuje upravo Frame, model klasičnog dizajna, s nazubljenim reverima i dvorednim kopčanjem, kao i s jednostavnim pojasom kojim je istakla struk.

1 / 5 Foto: Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nije poznato šta je Žizel nosila ispod mantila, iako se nazirala crna odeća, a kombinovala ga je na proveren način – s visokim crnim čizmama od kože, čime je ovaj monohromatski look učinila vrlo seksepilnim.

 

Žizel Bundšen u kožnom izdanju na svečanoj večeri brenda Frame povodom pokretanja nove kampanje
Žizel Bundšen u kožnom izdanju na svečanoj večeri brenda Frame povodom pokretanja nove kampanjefoto: Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Manekenkin izbor bile su čizme modne kuće Balenciaga, model sa stabilnom štiklom srednje visine savršen za kombinovanje s komadima koji naglašavaju noge.


Uz to je ponela crnu pismo-tašnu i veći broj narukvica, a opredelila se za minimum šminke.


Lepo je videti je opet!

 

*  Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Srpska manekenka u najbogatijoj filmskoj industriji sveta

 

makonda-tracker