lice joj je posebno važno

Čim ustane popije MAGIČNI NAPITAK, jednu namirnicu NIKAD NE KONZUMIRA: Ovo je tajna savršene linije Žizel Bundšen

0

Postoji jedna namirnica koju ne jede nikada, a sad znamo i šta je u pitanju 

BJUTI RUTINA I ISHRANA ŽIZEL BUNDŠEN
BJUTI RUTINA I ISHRANA ŽIZEL BUNDŠEN foto: EPA/MARIO GUZMAN

Supermodel  Žizel Bundšen ćesto je u centru pažnje medija zbog svoje savršene linije o kojoj sanjaju mnoge žene širom sveta.

 

Ona je nedavno odlučila da "skida zavesu sa svoje zdravstvene i fitnes rutine", pa je otkrila kako uspeva da izgleda toliko dobro budući da već ima 43. godine.

 

Manekenka je u jednom intervjuu otkrila da trenira šest dana u nedelji.

 

- Volim pilates, imala sam operaciju leđa pre tri godine i on mi pomaže da održim zdravlje svog srca. Volim vežbanje napolju: surfovanje, plivanje, jahanje, odbojku. Kada sam na odmoru, radim sve to i više od toga - objasnila je ona.

 

 

Ona je takođe otkrila i da diže tegove oko dva dana nedeljno i ima kardio treninga oko dva dana nedeljno. Osim toga, svakog dana i to dva puta Bundchen šeta svog psa po nekoliko kilometara.

 

Bundšen počinje svoj dan u 5 sati ujutro sa "mlakom vodom sa malo limuna i keltske soli", a zatim "voli da jede jaja", ali ih praktikuje samo ako je tog dana imala trening. 

 

- Takođe volim avokado. To može biti omlet. Ponekad popijem smuti. Uvek pravim pastu od badema da bih imala i malo proteina - rekla je ona. 

 

TAJNA VITKE LINIJE ŽIZEL BUNDŠEN
TAJNA VITKE LINIJE ŽIZEL BUNDŠEN foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Jasno je stavila do znanja da nikada ne konzumira beli šećer, nazvavši taj sastojak "otrovom".

 

- Postoji toliko drugih načina na koje možete zasladiti svoje obroke. Med, javorov sirup, urme - rekla je Žizel.

 

Bunšenova i Tom Brejdi koji su razvedeni imaju dvoje dece, a budući da oko njih ima dosta obaveza priznaje da joj je "teško" da uskladi svoj život i karijeru kao zaposlena majka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

 

- Kada su moja deca sa mnom, imaju toliko aktivnosti.. Teško je uklopiti moj i njihove rasporede. Najvažnija stvar za mene svakog dana je da prvo na lice stavim masku sa kiseonikom - rekla je ona.

 

Bundšenova svojim pratiocima na Instagramu redovno daje uvid u svoju rutinu dobrog zdravlja, a mnoge je oduševila i kada je priznala da vežba džiu-džicu. Priznala je i da je izlazila sa svojim trenerom, Hoakimom Valenteom, nakon razvoda od Brejdija 2022. godine.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Šta je lavlja dijeta?

 

makonda-tracker