staro društvo na okupu

Nigde nije slađe nego "međ' svojima": Tamara Dragičević podelila najtopliji portret koji ste videli ovih dana

0

Kada se klasa 2007. Fakulteta dramskih umetnosti sastane – dobro raspoloženje je zagarantovano!

Glumica Tamara Dragičević deo je glumačke klase 2007. na Fakultetu dramskih umetnosti (FDU)
Glumica Tamara Dragičević deo je glumačke klase 2007. na Fakultetu dramskih umetnosti (FDU)foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Glumica Tamara Dragičević spada u najpopularnije mlade umetnike naše glumačke scene, kao i ostatak njene klase s Fakulteta dramskih umetnosti.


Tim koji je tokom studija vodio Dragan Petrović Pele izrastao je u grupu glumaca bez kojih danas ne može da prođe nijedan zapažen projekat, bez obzira na to jesu li u pitanju filmovi, serije ili pozorišne predstave.


I, iako su ih putevi odveli na sve strane, oni su sačuvali prijateljstvo i blizak odnos, pa se i godinama nakon što su diplomirali redovno viđaju i druže.

Ove zabavne trenutke oni neretko podele i na društvenim mrežama, a sada je Tamara Dragičević pokazala kako je uživala u društvu Jelisavete Orašanin Teodosić, Anje Alač, Nine Janković, Miljane Gavrilović, Uroša Jakovljevića, Miodraga Radonjića, Stojana Đorđevića, Anke Gaćeše Kostić i Mateje Popovića.

Međ' svojima. Moja klasa – napisala je Tamara uz emodži u obliku srca.


U pitanju je, inače, glumačka klasa koja je FDU upisala 2007. godine, a u njoj su osim glumaca na fotografiji još i Miloš Biković i Ivan Mihailović.

 

 

BONUS VIDEO

Dragan Petrović Pele o slučaju Branislava Lečića

 

makonda-tracker