PREDIVNO

"Nismo najbolji, ali smo posebni": Tamara Dragičević podelila snimak svoje glumačke KLASE — star 11 godina

1

Kolege i publika su bili oduševljeni evociranjem uspomena nakon toliko godina.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumačka klasa koja je te 2007. godine upisala Fakultet dramskih umetnosti kod profesora Dragana Petrovića Peleta, godinama ispisuje istoriju domaće kinemtografije, po mišljenju reditelja, filmskih kritičara, producenata, ali i mnogobrojne publike.

 

Iako su pre više od decenije završili studije i svako je krenuo svojim profesionalnim putem, njih dvanaestoro odlučio je ne prekida zlatnu nit prijateljstva, te su redovna okupljanja, zajednička putovanja i zimovanja sada već postala tradicija.

 

Tamara Dragičević je poželela da obraduje publiku divnim uspomenama koje su nastale pre 11 godina, a na njima je klasa koju su činili Miloš Biković, Anja Alač, Ivan Mihailović, Uroš Jakovljević, Ana Gaćeša Kostić, Nina Janković, Miljana Gavrilović, Stojan Đorđević, Miodrag Radonjić i Mateja Popović.

 

Divan snimak na kojem recituju oduševio je pratioce, a Tamara se obratila sledećim rečima.

 

Moja klasa! Snimak od pre 11 godina , nasih prvih 15 godina!
Nismo najbolja klasa, ali jesmo posebna! Volim vas
— napisala je sa setom, a potom se i njena koleginica Miljana Gavrilović prisetila divnih uspomena.

 

Koliko je ovde svega, ljubavi, energije, sreće, uspona, padova, podrške, ma svega majko sveta, kad bi samo ljudi znali — istakla je glumica.

 

Još od početka studija profesor Dragan Petrović Pele naučio ih je da se marljivim radom, timskom igrom, neiscrpnom enegrijom i osvešćenošću dolazi do istinske umetnosti, a njihov uspeh sada govori da su ga poslušali.

 

 

 

makonda-tracker