imidž je briga br. 1

Božićni poklon princa Vilijama i Kejt Midlton za kralja – "državni udar"? Prijatelji para otkrivaju detalje tajnog plana

0

S obzirom na to da se princu i princezi od Velsa navodno ne dopada način na koji kraljevska porodica obeležava Božić i kakav utisak ostavlja na narod, navodno će ove godine uraditi nešto neočekivano, što prijatelj Kejt Midlton smatra "ravnim puču".

Kraljica-supruga Kamila, kralj Čarls III, princ Vilijam od Velsa i Ketrin, princeza od Velsa
Kraljica-supruga Kamila, kralj Čarls III, princ Vilijam od Velsa i Ketrin, princeza od Velsafoto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa, vratila se u javnost posle završene hemioterapije, kralj Čarls III je bio na uspešnoj turneji po Australiji posle sopstvene borbe protiv raka, princ Hari i Megan Markl već neko vreme nisu imali potresne ispovesti...


Ali ako uživate u tračevima o britanskoj kraljevskoj porodici, ne brinite, stiže nova kraljevska drama, baš pred praznike!


Možda vam je poznato da članovi najpoznatije porodice na svetu tradicionalno provode Božić u Sandringemu, u grofoviji Norfok, gde uživaju u ručku . Ove godine bi, međutim, Kejt Midlton i princ Vilijam mogli da im pokvare planove za odmor i opuštanje da bi se pozabavili svojim imidžom među običnim smrtnicima.

 

Kejt Midlton i princ Vilijam su omiljeni u narodu jer (umeju da) odaju utisak običnog para
Kejt Midlton i princ Vilijam su omiljeni u narodu jer (umeju da) odaju utisak običnog parafoto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Božićni planovi Kejt Midlton i princa Vilijama

 

Navodno je njihov plan da podele na Instagramu trenutke "opuštenog obeležavanja Božića", koji bi mogli da provedu na svom imanju Anmer hol u Norfoku.


Malo porodice koja jede čokoladu i gleda televiziju na društvenim mrežama mogla bi da bude vrlo efikasan način da se pokaže normalan Božić u Anmer holu u poređenju s onim što čujemo da se dešava u Sandringemu – kaže nekadašnji dvorjanin za Daily Beast.

I dok je u Engleskoj uobičajeno da se praznični pokloni daju na Božić, kraljevska porodica ima običaj da se darovi otvaraju na Badnje veče, a navodno su princ Vilijam i Kejt Midlton zabrinuti da to običnim ljudima "izgleda čudno", kao i neobični običaji koje oni praktikuju.


Kejt je uvek smatrala da je poklanjanje na Badnje veče čudno. Definitivno će se otarastiti toga kad oni zvanično budu imali glavnu reč – kaže neimenovani prijatelj supruge princa Vilijama. – Pretpostavljam da će se to u nekom obliku nastaviti u Sandringemu, ali će u Anmer holu biti mnogo opuštenije i imati ukus srednje klase. Možete se kladiti da će s decom da razmene poklone kako i treba, na Božić.

 

Princ VIlijam i Kejt Midlton svakog Božića objave simpatičan porodični portret iz prirode
Princ VIlijam i Kejt Midlton svakog Božića objave simpatičan porodični portret iz prirodefoto: The Duke and Duchess of Cambridge/Kensington Palace/PA/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Anonimni prijatelj princeze od Velsa je dodao i da je između obeležavanja Božića u domu princa Vilijama i Kejt Midlton i porodične zabave u Sandringemu uvek bile pomalo rivaliteta, što će ove godine biti mnogo očiglednije.


Ako objave fotografije, to će zvanično biti pokušaj državnog udara – našalio se izor.
 

BONUS VIDEO

Šta je Čarls šapnuo Vilijamu na krunisanju?

 

makonda-tracker