žena iz naroda

"Normalno je da se skuva pasulj i jede dva dana": Seka Aleksić osula paljbu po kolegama koje žive "lažni život"

0

Uvek iskrena i bez dlake na jeziku Seka je gostujući u jednom podkastu otkrila šta je pravi život, a šta samo iluzija koju mnogi žive na društvenim mrežama 

SEKA ALEKSIĆ ISKRENO O ŽIVOTU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA
SEKA ALEKSIĆ ISKRENO O ŽIVOTU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA foto: Vlada Šporčić

Pevačica Seka Aleksić godima je na domaćoj javnoj sceni. Ona je od nule izgradila bogatu muzičku karijeru na kojoj joj zavide mnoge kolege, ali je uprkos činjenici da je stekla pozamašno bogatstvo uspela da ostane pribrana i realna.

 

U centru pažnje našla se kada je kupila imanje daleko do Beograda, i u Staroj Pazovi napravila pravi mali raj na zemlji okruženi - ničime.

 

U svom dvorištu ima sve što joj treba za uživanje, bazen, dosta zelenila, a nije se libila ni da nabavi kokoške, koje nose jaja za članove njene porodice. 

I to nije krila, već je s ponosom govorila o svojim životinjama i načinu života koji je odabrala da živi sa svojim suprugom Veljkom i dvoje dece. 

 

Gostujući nedavno u podkastu WTF radija Seka se osvrnula na način života koji ona živi i voli, ali i na neke nerealne, izvrnute slike života koje pojedine njene kolege šalju putem društvenih mreža.

- Normalno je da ste kući, da niste u Dubaiju, normalno je da jedete pasulj dva dana ili punjene paprike, musaku ili sarmu, nije normalno da jedete kavijar, gambore, lignje i tako dalje...svaki dan u Dubaiju na terasi da snimate more to nije normalno. To su lažni životi - rekla je Seka.

 

Ona je govorila o tome koliko se zapravo tim lažnim predstavljanjima utiče na ljude oko sebe. Stvara se iluzija bogatstva, luksuza, neke nove normalnosti. 

 

SEKA JE JEDNOSTAVNA ŽENA, ZBOG ČEGA JE MNOGI OBOŽAVAJU
SEKA JE JEDNOSTAVNA ŽENA, ZBOG ČEGA JE MNOGI OBOŽAVAJU foto: Printscreen/Instagram/seka_aleksic

Sve to utiče na to kako mlade generacije poimaju svet, šta žele i potpuno se gubi smisao svega. Upravo zato je ona želela da skrene pažnju da je normalan život normalan život, a da je sve drugo foliranje, stvaranje privida luksuza i bogatstva, koje ničemu ne vodi. 

 

Kako izgleda njena kuća u Staroj Pazovi pogledajte u galeriji koja sledi. 

1 / 10 Foto: Printscreen/Instagram/seka_aleksic

Bonus video:

Seka Aleksić ispričala koji je njen najveći blam koji je doživela 

 

 

makonda-tracker