njena srodna duša

Zatvorila je oči i pomislila "OVO ĆE BITI MOJ MUŽ": Znate li kako je počela ljubav Seke Aleksić i Veljka Piljikića?

0

Ljubavna priča popularne pevačice i čoveka njenog života počela je pre 15 godina, a Seka nikada nije krila koliko je srećna pored svog supruga

Seka Aleksić i Veljko Piljikić u braku su od 2010. godine
Seka Aleksić i Veljko Piljikić u braku su od 2010. godinefoto: Instagram, @seka_aleksic

Pevačica Seka Aleksić godinama spada u najpopularnije dame na našoj javnoj sceni, a ona ne eksponira preterano svoj privatni život.


Poznato je da sa suprugom Veljkom Piljikićem godinama živi u vili u Staroj Pazovi, oazi koju su izgradili kako bi pronašli mir i živeli spokojnim, porodičnim životom, okruženi prirodom, a idilu im upotpunjuju sinovi Jakov i Jovan.


Seka povremeno podeli neku njihovu zajedničku fotografiju i simpatične trenutke iz porodičnog doma, ali se trudi da sačuva svoju stabilnu tvrđavu harmonije.

Ovaj par već godinama je nerazdvojan, a mnogi su zaboravili kako je počela jedna od najvećih ljubavi naše scene.


Naime, sve je počelo 2009. godine, kada je Veljko bio Sekin telohranitelj.

 

Seka Aleksić i Veljko Piljikić zajedno imaju dvoje dece
Seka Aleksić i Veljko Piljikić zajedno imaju dvoje decefoto: G.G./ATAImages

Bila sam veoma napadna kad sam videla Veljka... Dopao mi se odmah fizički. Zatvorila sam oči i rekla: "Ovo će biti moj muž". Osetila sam da je on pravi muškarac za mene. Mada i njegov pogled je govorio sve. Volela sam i boks i pre nego što sam njega upoznala, a kada sam sazala da trenira i on, sve se sklopilo – ispričala je pevačica svojevremeno u emisiji Ami G Show.


Par je bio očigledno zaljubljen do ušiju, pa niko nije bio iznenađen kad smo već naredne godine saznali da se Seka Aleksić udaje.


Kada sam ga upoznala i s njim otpočela vezu, prvi put sam osetila da bih s nekim mogla da živim do kraja života. Bila sam sigurna u svoja osećanja jer je probudio u meni ono što do tada niko nije uspeo. Markantan je i muškarac u svakom smislu te reči. Pored njega čovek ne može da ostane ravnodušan. Jednostavno se osećam sigurno, zaštićeno, ženstveno... Jedva sam čekala da izgovorim "sudbonosno da" – istakla je Seka, koja je na svadbi promenila šest venčanica.

1 / 6 Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Veljko i ona krunisali su svoju ljubav brakom 2010. godine, a pevačica kaže da je njen izabranik čovek kakav se ne pronalazi tako lako.

Verujte, ovakav muškarac ne sreće se više puta, već samo jednom u životu. Moj život je pretvorio u bajku. Pažljivo smo planirali našu svadbu i uopšte nismo imali tremu, možda samo pred kraj kada je sve bilo gotovo. Bilo je to, zapravo, pozitivno uzbuđenje – priznala je.

 


Par je, nakon višegodišnje borbe za potomstvo o kojoj je pevačica otvoreno pričala, 2016. dobio sina Jakova, a 2010. pridružio im se njegov mlađi brat Jovan.


Ona ne krije da bi volela da njihova srećna porodica bude još veća, a jednom prilikom je na pitanje fanova na Instagramu kada planira treće dete odgovorila: "Uskoro"

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kako trenira Seka Aleksić?

 

makonda-tracker