dirljivo

Jedan njegov potez učinio je da ga OBOŽAVA i 15 godina kasnije: Zbog čega je Zdravko Čolić godinama u srcu Seke Aleksić?

0

Seka Aleksić podelila je dirljivu priču o Zdravku Čoliću i njegovom šmekerskom potezu.

Seka Aleksić ima divno iskustvo sa Zdravkom Čolićem
Seka Aleksić ima divno iskustvo sa Zdravkom Čolićemfoto: F.S./ATAImages

Pevač Zdravko Čolić je već dugi niz godina jedan od najvoljenijih u čitavom regionu. Njega obožavaju sve generacije, od mlađih do najstarijih, a isto važi i za njegove kolege sa estrade.

 

Nije tajna da mnogi obožavaju Čolu, kako njegove pesme, tako i privatno, a on važi za jednog od skromnih ljudi koje slava nikada nije ponela u visine.

 

Zdrqavko Čolić je javno hvalio Seku kada je bila posebno ranjiva i osetljiva
Zdrqavko Čolić je javno hvalio Seku kada je bila posebno ranjiva i osetljivafoto: Dragana Udovičić

Pevačica i voditeljka Seka Aleksić podelila je na društvenoj mreži Iks dirljivu priču o tome kako ju je Čola rasplakao od sreće kada je bila najranjivija.

 

Jednom davno, kada su svi mediji napadali ovu osetljivu i ranjivu dušu da bi trebalo da smrša… Pitali su Čolu sta misli o meni… On me toliko nahvalio da je bilo neprijatno! Volela sam ga i pre toga, od tada, a ima 15 godina, jedan deo mog srca ima mesto i za njega… Raspala sam se tada od plakanja i sreće! — napisala je Seka.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video

Zdravko Čolić kao specijalni gost na koncertu Dina Merlina

 

 

makonda-tracker