nije lako

Na zvaničnom profilu sveća i reči pune tuge i bola: Nova poruka Kejt Midlton izazvala lavinu emocija

0

Nakon što je i sama prošla kroz traumatično iskustvo, princeza se saoseća sa svima koji se bore sa velikim bolom - gubitkom deteta

KEJT PODELILA EMOTIVNU PORUKU
KEJT PODELILA EMOTIVNU PORUKU foto: Danny Lawson-PA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, obeležila je kraj Nedelje svesti o gubitku beba dirljivom porukom.

 

Na svojim kanalima na društvenim mrežama, Kejt je podelila sliku sveće i napisala:

 

- Nedelja svesti o gubitku beba je tako važan trenutak.  Treba da podržimo one koji su doživeli gubitak bebe. Šaljemo ljubav, snagu i nadu svima koji su pogođeni. 

Kejt je i ove, kao i proteklih godina poslala ovu važnu poruku i njom obeležila ovaj važan dan. Prošle godine ona i njen suprug, princ Vilijam, rekli su rekli da svi treba da odvoje trenutak vremena da razmisle o svima onima koji su bili pogođeni trudnoćom, a potom gubitkom bebe.

 

Oni su naglasili da postoje organizacije i resursi koji pružaju podršku i savete porodicama i voljenima kojima je to najpotrebnije.

 

Članovi kraljevske porodice otvoreno su govorili o svojim iskustvima gubitka bebe, uključujući vojvotkinju od Edinburga koja je imala vanmateričnu trudnoću 2001. godine.

 

Obraćajući se novinarima ispred bolnice u to vreme, njen suprug princ Edvard je rekao:

 

- Očigledno je da je ovo veoma traumatično vreme... To je najbolnija stvar koju neko može da prođe. To je prilično traumatično iskustvo. Kako se bol smanjuje, tako će se i olakšanje povećavati. Želim da se zahvalim svom medicinskom timu koji je uradio fantastičan posao i reagovao tako brzo i tako profesionalno rešio stvari.

 

Zara Tindall i Megan Markl su takođe bile otvorene u vezi sa svojim iskustvima, a Megan  je podelila tužne vesti u otvorenom pismu za Njujork tajms pod naslovom „Gubici koje delimo“.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Šta se krije iza fotošopirane fotografije Kejt Midlton?

 

makonda-tracker