ceo svet je saznao

"Iskradao se kako bi se mazio sa njom": Ko je Ela u kojoj je princ Vilijam pronalazio spas od Midltonovih?

0

Prilikom gostovanja u jednom podkastu mlađi brat Kejt Midlton Džejms otkrio je do sada nepoznate detalje.

Ovo o Vilijamu sigurno niste znali
Ovo o Vilijamu sigurno niste znalifoto: JUSTIN TALLIS / AFP / Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton već 13 godina uživaju u skladnom braku i porodičnom životu.

 

Zajedno odgajaju troje dece kojima posvećuju svaki slobodan trenutak, a mnogi se pitaju da li je par naklonjeniji kraljevskoj strani, ili Kejtinoj strani porodice.

 

U najskorijem gostovanju u jednom podkastu njen brat Džejms Midlton otkrio je do sada nepoznate detalje iz prošlosti i objasnio da li se Vilijam uklapa u njihovu porodicu.

 

Princ Vilijam nekada je smišljao izgovore kako bi izbegao porodične igre kod Midltonovih jer mu se činilo da su previše takmičarske.

 

Džejms je tokom gostovanja na podkastu "Walking the Dog" sa autorkom i ljubiteljkom životinja Emili Din, ispričao kako je trenutni Princ od Velsa, koji je počeo da se viđa s Kejt kdok je on još bio tinejdžer, često dolazio na večere kod njegovih roditelja.

 

Svako porodično okupljanje bilo je nezamislivo bez igre karata.

 

Džejms, koji sada ima 37 godina i najmlađi je od troje dece Kerol i Majkla Midltona, otkriva da kada su karte bile na stol,  Vilijam bi iznenada izmislio neke druge obaveze.

 

Midltonovi imaju svoje porodične tradicije
Midltonovi imaju svoje porodične tradicijefoto: Neil Warner/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

– Midltonovi su prilično takmičarski nastrojeni i vole igre, zar ne? – upitala je Emili Džejmsa u emisiji.

 

– A ti si naterao sirotog Vilijama da igra, i njemu je to bilo previše takmičarski, pa je zapravo smišljao izgovore – dodala je ona.

 

Ovo je Džejms  zapravo prvi put otkrio u svojim memoarima "Upoznajte Elu: Pas koji je spasio moj život", koji su objavljeni 24. septembra u SAD-u i 26. septembra u Velikoj Britaniji.

 

Knjiga se fokusira ne samo na Džejmsov život, već i na njegovog voljenog psa Elu, koja je preminula 2023. godine.

 

Džejms je knjigu posvetio svom psu Eli
Džejms je knjigu posvetio svom psu Elifoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

– Bilo je to nakon porodične večere, sedeli bismo i izvukli karte, a on bi upitao da li je Eli potrebna šetnja ili bi smislio izgovor da ustane od stola –rekao je Džejms u novom izdanju podkasta.

 

– Ela mu je bila dobar izgovor da pobegne od oštre takmičarske prirode Midltonovih, koja se javlja svaki put kada igramo našu omiljenu brzu igru karata, "Racing demon" – napisao je Džejms u jednom odlomku knjige.

 

Kako dalje objašnjava, budući kralj samo je tražio pravi momenat da "zbriše" od stola i spas pronađe u mezimici porodice Midlton.

 

– Vilijam se ježi od naše neumoljive odlučnosti da pobedimo po svaku cenu. On se raduje kada prvi izgubi u igri, pa kada više nije prinuđen da učestvuje, tiho se iskrade kako bi se mazio sa Elom.

 

Kerol i Džejms Midlton vole da okupljaju svoje naslednike
Kerol i Džejms Midlton vole da okupljaju svoje naslednikefoto: BENJAMIN CREMEL / AFP / Profimedia

Džejms je podelio i anegdotu o njihovoj baki, koja ih je "pobeđivala" u igri čak i u osamdesetim.

 

– Ona bi pružila ruku preko stola i stavila svoje karte na sto dok smo mi još uvek pokušavali da posložimo svoje – ispričao je.

 

Porodične igre karata čak su se našle u emotivnoj video poruci princeze od Velsa, objavljenoj 9. septembra, u kojoj je najavila da je završila hemoterapiju.

 

Njenim roditeljima pridružili su se ona, Vilijam i njihova deca, princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luj, u igri oko stola.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker