sad je jasno

Hana Huljić je htela da sakrije ime, ali ne i ponosni tata: Petar Grašo otkrio kako će se zvati njihovo drugo dete

0

Bebac uskoro stiže u njihovu porodicu, a sad su otkrili i kako će se beba zvati 

POZNATI PAR USKORO POSTAJE BOGATIJI ZA JOŠ JEDNO DETE
POZNATI PAR USKORO POSTAJE BOGATIJI ZA JOŠ JEDNO DETEfoto: Stefan Stojanović

Petar Grašo i njegova supruga Hana Huljić uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja po drugi put. Čini se da je za dolazak prinove sve spremno i da se samo čeka momenat kada će par ponovo moći da uživa u svemu što dolazak bebe nosi sa sobom.

 

Prošlo je svega dve godine od kada su dobili ćerkicu Albu, a sada i porodicu stiže pojačanje, a kako je par jednom prilikom otkrio, u pitanju je dečak.

Hana Huljić Grašo (33) ne krije svoj privatni život od javnosti, a nedavno je otkrila kako se oseća tokom druge trudnoće

 

- Sve je pod kontrolom, sve je u redu i svi smo srećni. Imamo ime, ali zadržaćemo ga za sebe -  istakla je za "InMagazin"

 

Pre rođenja ćerke hrvatski mediji su pisali da je Petar hteo da joj da ime Alba, a kada se Hana rodila otkrili su da su naslednici dali upravo to ime.

 

POZNATI PAR USKORO TREBA DA DOBIJE JOŠ JEDNO DETE
POZNATI PAR USKORO TREBA DA DOBIJE JOŠ JEDNO DETE foto: Stefan Stojanović

Hana nije želela da otkriva ime za dečaka, ali se čini da Grašo nije želeo da to skriva, pa je jednom prilikom otkrio da ako beba bude dečak zvaće se  Toni i to po njegovom pokojnom dedi.

 

Osim toga, tim bi imenom "počastio" i Haninog oca, Tončija Huljića. Da li će se melišan zaista tako zvati saznaćemo uskoro, kad se Hana porodi.

 

Bonus video:

Petar Grašo i njegova supruga zajedno u javnost 

 

makonda-tracker