ISKREN

Da li će Petar Grašo ponovo postati tata? Pevač se oglasio nakon glasina da je Hana Huljić u drugom stanju

0

Čitav region nagađa da li će u porodicu Grašo stići još jedna beba 

PETAR GRAŠO O DRUGOJ TRUDNOĆI SVOJE SUPRUGE HANE
PETAR GRAŠO O DRUGOJ TRUDNOĆI SVOJE SUPRUGE HANE foto: Nemanja Nikolić

Poznati hrvatski par Petar Grašo i njegova izabranica Hana Huljić često su predmet pisanja medija. Ovog puta stupci magazina pune se nagađanjima o navodnoj drugoj trudnoći lepe Hane. 

 

Upravo to je bio povod da se pevač javno oglasi i stane na put spekulacijama.

 

- Čista dezinformacija, ukratko! Za sad - rekao je pevač u razgovoru za InMagazin.

 

 

Poznato je da njih dvoje ne govore često o svom privatnom životu u javnosti. 

 

- Mi smo jednostavno izabrali taj put. Ne kažem da je loš put nekoga ko se slika u bade-mantilu, pa kuva kafu, pa ispeče ćurku. Ali to nije naš deo sveta. Ostao sam nekako nedefinisan što se tiče medija. Dosta nam je bilo na tacni, ali sada smo, hvala Bogu, van ploče, to je dobro - dodao je Grašo.

 

Da podsetimo, Petar i Hana su u julu prošle godine dobili su ćerku Albu, venčali su se u februaru 2022. godine. Hana je nedavno otkrila svoj stav o majčinstvu, ali se dotakla i muzičke karijere. 

 

PETAR GRAŠO I HANA IMAJU JEDNO DETE
PETAR GRAŠO I HANA IMAJU JEDNO DETE foto: Nemanja Nikolić

 

- Biti majka mi je najlepše, ali ne planiram da pauziram u muzičkoj karijeri - rekla je Hana za Dalmatinski portal sredinom ove godine, pa je dodala:

 

- Osećam se veoma ispunjeno. Ona je preokrenula moj svet, kao i sve oko mene. Alba je veoma veselo i nasmejano dete. Najviše sam zahvalan na tome, što je živa i zdrava. Drago mi je što je okolo od detinjstva, hteo-ne hteo, okružena muzikom i okruženjem u kome je svi vole. Stoga ne čudi što već pokazuje interesovanje za muziku - dodala je Hana.

 

Bonus video:

Tatin trik da dete manje gleda tv 

 

makonda-tracker