sve je odala

Da li je PONOVO TRUDNA? Kako se Petar snalazi u ulozi tate? Intervju Hane Huljić Grašo o porodici nakon NEDELJA ĆUTANJA

0

Druga trudnoća Hane Huljić Grašo već nekoliko nedelja je glavna tema regiona.

Hana Huljić Grašo iskreno je govorila o suprugu Petru, ćerki, drugoj trudnoći...
Hana Huljić Grašo iskreno je govorila o suprugu Petru, ćerki, drugoj trudnoći...foto: Milan Maricic/ATAImages

Premda se ne oglašava često za javnost, pevačica Hana Huljić Grašo dala je intervju u kom je govorila o porodici, ćerki Albisuprugu Petru Grašu, potencijalnoj drugoj trudnoći, genima i talentima...

 

Lepa pevačica je za IN magazin govorila o svojoj princezi Albi, koja uskoro puni godinu i po dana, pa otkrila i da ima pomoć bez koje ne može. 

 

Vesela je, živahna, nasmejana i mislim da oseća da sa spavanjem gubi dan, tako da ne voli gubiti dane. A spava malo, dosta je živahna, tako da nam je veselo, ali bolje da je živahna. Stvarno je zabavno s njom. Sad je već postala mali čovek koji sve razume i jako je slatka, stvarno nam je veselo — ispričala je Hana, pa otkrila i da dete od malih nogu pokazuje ljubav prema muzici i neobično rano iskazuje talenat.

 

Evo, svi se čudimo, ja sam se nekako navikla na to, al' ja nešto otpevam, ona to ponovi, fascinantno za bebu koja nema ni godinu i po. Ne znam je li mi to drago ili nije. Ne bih htela da u životu bude slučajno opterećena muzikom ili opterećena da se mora nastaviti nečim baviti. Neka se uvek bavi onime što ona želi, ali drago mi je da oseća muziku, jer ona je ipak deo nas, tako da je ipak i taj neki deo nas prešao na nju.

 

1 / 6 Foto: Stefan Stojanović

 

Smatra da se u ulozi majke dobro snašla. — Kao i svaka majka, bačena si u vatru i ne znaš šta, kako, ali na kraju ipak shvatiš sve šta i kako. Isto mi je kao i svim drugim mamama — rekla je Hana i potom otkrila koliko joj suprug Petar Grašo pomaže oko ćerkice.

 

— Ma, prekrasan je u svemu, stvarno. Imam blagoslov da imam uza sebe nekoga uz koga je sve to lakše. Snalazi se zapravo bolje nego ja. Dosta je opušteniji — ispričala je Hana za In magazin.

 

Hana Huljić Grašo demantovala je navode da je po drugi put trudna s Petrom
Hana Huljić Grašo demantovala je navode da je po drugi put trudna s Petromfoto: Youtube Printscreen

Na kraju je i prokomentarisala sve glasnije tračeve da Petar i ona, u susret drugoj godišnjici braka, čekaju drugo dete. — Ne čekamo i ja jednostavno ne volim uopšte kad se tako nešto piše i uopšte ne volim odgovarati niti išta komentarisati jer se onda svi uhvate za to, nego samo ćutim i pustim da prođe — istakla je Hana.

 

Bonus video

Nika Turković za Elle Hrvatska

 

makonda-tracker