preslatki

Drže se za ruke, ona blista kao da joj je 25: Mina i Nenad Zimonjić oduševili sve na koncertu Aleksandre Radović

0

Iako su u braku duže od 15 godina retke su prilike kada Nenada i njegovu suprugu možemo da vidimo zajedno u javnosti 

ZIMONJIĆI ODUŠEVILI NA KONCERTU ALEKSANDRE RADOVIĆ
ZIMONJIĆI ODUŠEVILI NA KONCERTU ALEKSANDRE RADOVIĆ foto: M.M. / ATAImages

Nekadašnji teniser Nenad Zimonjić i njegova supruga Mina pojavili su se večeras u Sava Centru na koncertu kojim je Aleksandra Radović obeležila 20 godina uspešne muzičke karijere. 

 

Njih dvoje su se držali za ruke, ne odvajajući se jedno od drugog. Uprkos činjenici da je Nenad dobro poznat srpskoj javnosti oduvek je više voleo da svoju privatnost sačuva za sebe.

 

O vezi sa lepom Minom nije često govorio, ali nije ni bilo potrebe, jer nikada nisu bili u centru skandala. Mina i Nenad su se jedno drugom zavetovali na večnu ljubav 2008. godine nakon čega su postali roditelji blizanaca Leona i Lune.

Decu su odgajali na jedan normalan i skroman način, a nedavno smo imali prilike da ih vidimo kada je ponosni tata na društvenim mrežama podelio njihovu fotografiju sa mature.

 

Mina je uspela da uprkos godinama koje su prošle zadrži mladolik izgled i liniju na kojoj mogu da joj pozavide i mnogo mlađe žene. Ove večeri blistala je u trendi farmerkama i otkačenom sakou sa likovima iz Diznijevog crtaća.

 

ZA NENADA I MINU KAO DA JE VREME STALO
ZA NENADA I MINU KAO DA JE VREME STALO foto: M.M./ATAImages

Celu kombinaciju upotpunila je elegantnim zlatnim salonkama na viskoku štiklu, koje su dale dozu eleganicije, taman onoliko koliko je jedna ovakva prilika zahtevala.

 

Mnogi često komentarišu da je za Minu i Nenada vreme stalo i da uprkos činjenici da su već gaze petu deceniju života oboje izgledaju fantastično. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Zimonjić o Noletovoj diskvalifikaciji 

 

makonda-tracker