retko u javnosti

U braku su 15 GODINA, za njih kao da je vreme stalo: Nenad i Mina Zimonjić savršeno modno usklađeni oduševili Beograd

1

Nina i Nenad su godinama u skladnom braku, a večeras su blistali u našem glavnom gradu  

Nenad i Mina oduševili Beograd
Nenad i Mina oduševili Beograd foto: Instagram / nenadzim

Nekadašnji teniser Nenad Zimonjić i njegova supruga Mina pojavili su se večeras na nastupu muzičke svetske atrakcije, ansambla Il Divo i srpskoj prestonici.

 

Ovaj prelepi srpski par ponosno je pozirao pred objektivima okupljenih fotografa i svi su primetili da zaista blistaju. Oni su bili savršeno modno usklađeni u crno-belim kombinacijama i svi su primetili da, za njih, kao da je vreme stalo.

 

Lepa Mina je ponela bele pantalone i belu košulju, koju je iskombinovala sa neprevaziđenim jesenjim komadom, crnom kožnom jaknom i krem sandalama, do je Nenad poneo crne pantalone, belu majicu i crnu jaknu.

 

 

Njih dvoje su od 2008. godine u skladnom braku, ali se retko, bez nekog dobrog povoda pojavljuju zajedno u javnosti. Iako veoma popularan Nenad je retko kada u javnosti otkrivao detalje njihovog odnosa.

 

Tokom braka dugog 15 godina o njima se nije često pisalo u javnosti. Ipak, zna se da par ima dvoje dece, blizance, Leona i Lunu. Mina se porodila u Americi, a jednom prilikom ispričala je da je imala veliku bojazan da će ostati bez svoje dece.

 

Nenad Zimonjić blista sa suprugom u Beogradu
Nenad Zimonjić blista sa suprugom u Beogradu foto: Antonio Ahel/ATAImages



- Svaka mama pred porođaj počinje da strepi i pita se šta će biti sa bebama. Obično smatramo da se sve to dešava samo u našoj zemlji, ali dešava se svuda. Znam za takve situacije u Americi, na Floridi - rekla je ranije za "Blic" supruga tenisera koja je iz tih razloga zamolila Nenada da prisustvuje porođaju, što je on prihvatio bez pogovora.

 

- Nikad ne bih pomislila da će on biti na porođaju. Ali zato što sam nosila blizance pozvala njega i mamu da budu u sali. Rekla sam im: "Nenade, molim te, ti idi za jednim detetom, a ti, mama, idi za drugim. Ja vas molim da ne pitate za mene, da se ne osvrćete". I tako sve dok deci ne stave identifikacione narukvice i uzmu otisak stopala, što je u Americi praksa - ispričala je svoje razloge Mina.

 

Zajedno su u braku 15 godina
Zajedno su u braku 15 godina foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Nenad je na porođaju pratio Leona, a Minina mama Lunu sve dok lekari nisu bebama stavili identifikacione narukvice.

- Sve ovo što je Mina ispričala je tačno. Njihovo rođenje je bilo najvažniji trenutak u našim životima. Pri porođaju sam pratio Leona, a kasnije i Lunu. Prisustvovanje tome je predivan osećaj i preporučio bih ga svima koji imaju priliku - rekao je jednom prilikom Zimonjić.

 

Bonus video:

 

Poruka za najboljeg tenisera sveta 

 

 

makonda-tracker