preduzeli sve mere

STREPELI SMO ŠTA ĆE BITI SA NAŠIM BEBAMA: Nenad i Mina Zimonjić ovaj trenutak neće zaboraviti NIKADA!

0

Teniser Nenad Zimonjić sa ponosom može da kaže da je bogat čovek.

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Osim što se pokazao na terenu, njegovo najveće bogatsvo je uspešna porodica koju ima. Supuga Mina mu daje vetar u leđa, a blizanci Leona i Luna su njegov centar sveta.

 

Ovaj popularni teniser koji danas slavi 43. rođendan, pokušava da stalno bude uz svoje najmilije. Porodica je nešto bez čega ne može da zamisli život, a nikada neće zaboraviti trenutak kada je ugledao svoje blizance.


Bračni par Zimonjić je pre deset godina dobio blizance Leona i Lunu. Mina se porodila u Americi, a jednom prilikom ispričala je da je imala veliku bojazan da će ostati bez svoje dece.

 

- Svaka mama pred porođaj počinje da strepi i pita se šta će biti sa bebama. Obično smatramo da se sve to dešava samo u našoj zemlji, ali dešava se svuda. Znam za takve situacije u Americi, na Floridi - rekla je ranije za "Blic" supruga tenisera koja je iz tih razloga zamolila Nenada da prisustvuje porođaju, što je on prihvatio bez pogovora.

 

- Nikad ne bih pomislila da će on biti na porođaju. Ali zato što sam nosila blizance pozvala njega i mamu da budu u sali. Rekla sam im: "Nenade, molim te, ti idi za jednim detetom, a ti, mama, idi za drugim. Ja vas molim da ne pitate za mene, da se ne osvrćete". I tako sve dok deci ne stave identifikacione narukvice i uzmu otisak stopala, što je u Americi praksa - ispričala je svoje razloge Mina.

 

Nenad je na porođaju pratio Leona, a Minina mama Lunu sve dok lekari nisu bebama stavili identifikacione narukvice.

 

- Sve ovo što je Mina ispričala je tačno. Njihovo rođenje je bilo najvažniji trenutak u našim životima. Pri porođaju sam pratio Leona, a kasnije i Lunu. Prisustvovanje tome je predivan osećaj i preporučio bih ga svima koji imaju priliku - rekao je jednom prilikom Zimonjić.

 

 

makonda-tracker