prinova u domu pevača

Mik Džeger (81) nedavno je dobio sina, a sada postao i deda! Slavni muzičar ima osmoro dece & umršeno porodično stablo

0

Svoje naslednike dobio je sa šest različitih žena.

Džegerovo porodično stablo izuzetno je zanimljivo
Džegerovo porodično stablo izuzetno je zanimljivofoto: Fabrice COFFRINI / AFP / Profimedia

Ikona rok muzike i frontmen čuvenih Roling Stonsa Mik Džeger ponovo je iznenadio svet, ali ovog puta ne turnejom ili hit singlom, već porodičnim novostima.

 

Naime, iako odnedavno uživa u očinstvu svog najmlađeg sina Deveroa, koji ima svega sedam godina, Mik je sada postao i deda!

 

Njegova ćerka Džordža Mej Džeger, koju deli sa bivšom suprugom, supermodelom Džeri Hol, donela je na svet dečaka, čime je ova legendarna porodica postala bogatija za još jednog člana.

 

Porodična situacija u kojoj Džeger uživa ima svojevrsni šarm: njegov sin i unuk deliće detinjstvo u istom periodu, iako im je uloga u porodičnoj hijerarhiji u suprotnosti sa tipičnim generacijskim rasporedom.

 

Ovakav odnos razlika u godinama daje poseban pečat porodičnoj dinamici Džegerovih, što i ne čudi, jer Mik je poznat po tome da ruši pravila u muzici, stilu, ali i životu.

 

Njegovo veliko potomstvo – osmoro dece sa pet različitih žena – raspoređeno je kroz decenije, što dodatno doprinosi unikatnosti i posebnosti Džegerovog nasleđa.

 

Dok mnogi njegovi vršnjaci uživaju u mirnom penzionerskom životu, Mik, koji ima 81 godinu, balansira između očinske uloge i prisutnosti u životima svojih unuka. 

 

Njegova porodica predstavlja moderan mozaik ljubavi i povezivanja kroz generacije, bez obzira na vremenski raskorak, a zanimljiv je podatak da njegova najstarija ćerka ima 54 godine, što je čini 47 godina starijom od malenog Deveroa.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Mik Džeger ispred bosanske ćevabdžinice u Beču

 

makonda-tracker