da li je moguće?

Za mnoge trauma za ceo život, a za njega "bezobzirni medijski cirkus ": Oglasio se Pi Didi iz zatvora i razbesneo svet

0

Do 120 pojedinaca se sprema da podnese tužbe protiv poznatog repera, a on šalje odgovor iz zatvora - "sve je laž"

ŠON KOMBS NEGIRA OPTUŽBE KOJE MU SE STAVLJAJU NA TERET
ŠON KOMBS NEGIRA OPTUŽBE KOJE MU SE STAVLJAJU NA TERETfoto: EPA/ASHLEY LANDIS

Šon (Pi Didi) Kombs nedavno je uhapšen nakon što su se pojavile brojne optužbe za seksualno zlostavljanje koje mu se stavlja na teret. On se po prvi put oglasio iz zatvora i oštro je osudio sve što mu se stavlja kao krivično delo.

 

On je sve optužbe negirao odbacujući ih kao "kategorički lažne". Ovaj 54-godišnji reper i muzički producent suočava se sa novim problemima nakon što je advokat Toni Bazbi najavio da se do 120 pojedinaca sprema da podnese tužbe protiv Kombsa, navodeći različite oblike eksploatacije i zlostavljanja.

Nove optužbe stižu dok se Didi nalazi u pritvorskom centru Metropolitan u Bruklinu, čekajući suđenje po odvojenim optužbama za seksualnu trgovinu i reketiranje, za koje se izjasnio da nije kriv.

 

Kao odgovor na nedavne tvrdnje, njegov advokat Erika Volf izdala je saopštenje u njegovo ime, negirajući sve navode o nedoličnom ponašanju.


- Kao što je advokatski tim gospodina Kombsa naglasio, on ne može da se pozabavi svim neosnovanim optužbama u onome što je postalo bezobzirni medijski cirkus -  navodi se u saopštenju. - I pored toga, gospodin Kombs odlučno i kategorički negira kao lažnu i klevetničku svaku tvrdnju da je seksualno zlostavljao bilo koga, uključujući maloletne osobe.

 

ŠON KOMBS NEGIRA SVE TVRDNJE ZA SEKSUALNO I DRUGE VRSTE ZLOSTAVLJANJA
ŠON KOMBS NEGIRA SVE TVRDNJE ZA SEKSUALNO I DRUGE VRSTE ZLOSTAVLJANJA foto: Nicolas Khayat / Zuma Press / Profimedia

Optužbe


Buzbi, koji vodi ove tužbe, planira da ih podnese u narednih mesec dana. Optužbe obuhvataju period od preko dve decenije, od ranih 2000-ih do 2010-ih, i uključuju muškarce i žene koji su imali između devet i 38 godina kada su se navodni incidenti dogodili.

 

Tokom konferencije za štampu, Buzbi je istakao neke od pojedinačnih priča navodnih žrtava. Jedna žena, koja je tada imala 20 godina, tvrdi da su joj prišli na ulici i pozvali na zabavu koju je Kombs priredio u hotelu. Prema Buzbiju, nakon što joj je dato piće na zabavi, ona se ne seća ničega što se kasnije dogodilo.

 

KOMBS TVRDI DA NIKAKVIH ZLOUPOTREBA NIJE BILO
KOMBS TVRDI DA NIKAKVIH ZLOUPOTREBA NIJE BILO foto: Bellak Rachid/ABACA / Abaca Press / Profimedia

U drugom slučaju, 26-godišnja žena tvrdi da je srela Didija na aerodromu i da joj je dato piće u njegovom terencu. Žena se navodno probudila sledećeg dana bez sećanja na ono što se dogodilo, jer joj je nedostajao donji veš i cipele i zadobila je povrede u predelu genitalija.

 

Možda najzabrinjavajuća optužba odnosi se na osobu koja je u vreme navodnog zlostavljanja imala samo devet godina. Prema Buzbiju, ova osoba je dovedena u Njujork u nadi da će sklopiti ugovor sa Bed Bojs Records-om, gde se dogodio navodni incident.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Reper zbunio fanove 

 

makonda-tracker