skladni

Lav Pajkić na premijeri filma došao sa ženom: Lea Nale ponela modnu klasiku na crvenom tepihu u Beogradu

0

Poznati par pojavio se na premijeri filma "Bauk" i svi su gledali u Leu 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sin naše pokojne spisateljice Isidore Bjelice, Lav Pajkić često privlači pažnju medija ne samo zbog svog profesionalnog života već i zbog lepe supruge s kojom je u braku od Vidovdana 2023. godine.

 

Njegova sadašnja supruga, Lea Nale Pajkić oduševila je sve svojom lepotom nakon što ju je Lav predstavio kao svoju devojku, a ona i verenicu. Ubrzo su odlučili i da odu korak dalje i jedno drugom se zakunu na večnu ljubav.

 

O njihovom venčanju koje se odigralo 29. juna prošle godine pričala je cela Srbija. Ona je sada Lavu najveća podrška, o čemu svedoči i njihovo često zajedničko pojavljivanje u javnosti.

Premijera filma "Bauk" koja je održana večeras u MTS Dvorani bila je prilika da ih ponovo vidimo zajedno,a lepa Lea blistala je u klasičnoj crnoj kombinaciji koja je istakla njenu savršenu liniju, a ipak bila tako priladna mestu na koje su došli.

 

LAV I LEA PAJKIĆ BOLISTALI NA PREMIJERI FILMA BAUK
LAV I LEA PAJKIĆ BOLISTALI NA PREMIJERI FILMA BAUK foto: Antonio Ahel/ATA Images

Tokom cele večeri Lav i Lea nisu skidali osmeh sa lica, a na premijeri su se pojavile i druge poznate ličnosti. Kao glavna zvezda večeri bio je Jakša Prpić, koji i tumači glavni lik u ovom filmu, ali i njegova majka Anđelka Prpić Žugić  koja je sinu bila najveća podrška. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Pajkić osuo paljbu po voditeljki 

 

makonda-tracker