(FOTO)

Isidorina mezimica obeležila je godinu dana bez mame: Vila Pajkić podelila niz fotografija koje će mnoge RASPLAKATI

2

Dok Lava Grigorija već svi znamo, Vila Evanđelina Pajkić ne eksponira se javno, a bila je mezimica čuvene Isidore Bjelice

foto: Instagram
foto: Instagram

5. avgusta 2020. ovaj svet napustila je Isidora Bjelica, spisateljica i voditeljka. Ona je bila u braku sa Nebojšom Pajkićem, sa kojim je dobila dvoje dece, Lava Grigorija i Vilu Evanđelinu. Njih troje, nakon Isidorine smrti, retko viđamo u javnosti, a vidimo tek poneku porodičnu fotografiju.

 

Dok je Lav poznato javno lice, Vila se nije javno eksponirala do sada. Brat se svojevremeno pohvalio da je postala brucoš, na Instagramu je povremeno aktivna, ali Isidora je često na društvenim mrežama pokazivala kako njih dve provode zajedničko vreme.

 

Mila moja tufnice, srećan ti rođendan, u želji da Božija blagodat bude uvek uz tebe... Znaš koliko me boli da si poslednje četiri godine provodila po bolnicama u stalnom strahu i brizi. Dok su druge devojčice mirno spavale, ti si noći i noći negovala bolesnu majku. Dok su druge devojčice odlazile na sport ti si sate i sate sedela na hemioterapijama, ali, mila moja, kroz sve to stradanje naučili smo o ljubavi više nego što bi nam doneo srećan život u zdravlju i izobilju — poželela je Isidora svojoj mezimici jednom prilikom.

 

1 / 7 Foto: M. M./ATAImages

 

Isidora se pohvalila i Vilinim talentom za crtanje, ljubavi prema umetnosti, a njih dve su bile veoma vezane. To se videlo i po tome, recimo, što je Isidora gajila veliku ljubav prema šeširima, a voli ih i Vila.

 

Lav je otkrio da je Vila teško podnela gubitak majke.

 

Mama nam je bila sve u životu. Bila je uključena u svaku našu odluku. Ostala je ogromna praznina. Moja sestra Vila je, čini mi se, najviše pogođena. Majka i ćerka imaju poseban odnos. Dobro su se razumele — rekao je Lav.

 

Vila je na godišnjicu majčine smrti podelila niz fotografija koje će mnoge razumeti, a u pitanju su uspomene Isidore Bjelice, njihove zajedničke slike, njene slike iz detinjstva i mladosti...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vilapajkic

 

 

makonda-tracker