ne voli popularnost

Osim Vile i Lava ima i dete iz prethodne veze: Čime se bavi misteriozna Sofija, ćerka Nebojše Pajkića iz drugog braka?

0

O njoj se retko govori u javnosti, a nema je ni na porodičnim fotografijama 

KO JE ĆERKA NEBOJŠE PAJKIĆA IZ DRUGOG BRAKA?
KO JE ĆERKA NEBOJŠE PAJKIĆA IZ DRUGOG BRAKA? foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Nebojša Pajkić dugogodišnji suprug preminule spisateljice Isidore Bjelice povukao se nakon njene smrti iz javnosti i dugo nismo imali prilike nigde da ga vidimo.

 

Ipak, njegov sin, Lav Pajkić danas je stao na ludi kamen i svojoj izabranici Lei se zavetovao na večnu ljubavi u Beogradu, u hramu Svetog Save. 

 

To je privuklo pažnju medija, budući da je svečanost bila upriličena samo za uski krug najbližih prijatelja i porodice. Mediji su preneli informaciju da su na slavlju bili Nebojša i njegova ćerka Vila Pajkić.

 

 

Ipak, jedna osoba nije bila spomenuta, kao i mnogo puta do sada. U pitanju je misteriozna ćerak Nebojše iz drugog braka, Sofija Pajkić. 

 

Malo je poznato da Nebojša ima iza sebe tri braka. O njegovoj prvoj supruzi se ne zna mnogo toga, ali druga je i te kako poznata javnosti.  U pitanju je srpska scenaristkinja Biljana Maksić s kojom je i dobio ćerku Sofiju.

 

Biljani Maksić je dugo bila urednica igranog i serijskog programa Radio-televizije Srbije, a radila je i kao scenarista u nekoliko produkcijskih kuća. 

 

NEBOJŠA I ISIDORA SU UŽIVALI U PRELEPOM BRAKU SVE DO NEJNE SMRTI
NEBOJŠA I ISIDORA SU UŽIVALI U PRELEPOM BRAKU SVE DO NEJNE SMRTI foto: Marina Lopičić

 

Sofija je prvo izrazila želju da studira psihologiju, ali je kasnije shvatila da ipak želi da ide stopama svojih roditelja.

 

Negde je bilo logično da ne odmakne dalje od profesionalnog izbora svojih roditelja, ali ona je govorila kako zbog nas neće upisati dramaturgiju. Htela je da studira psihologiju. Onda se jednog jutra probudila i rekla da je shvatila da film, ipak, voli najviše, ali da će tu ljubav usmeriti na produkciju ‒ otkrila je u jednom intervjuu druga gospođa Pajkić.

 

Tako je sada i ona u umetničkim vodama, a budući da želi da svoju privatnost sačuva od očiju javnosti Sofiju je zaista teško videti u medijima.

 

Nebojšin sin Lav se posvetio politici, a ćerke Vile planira da se ostvari u ulozi modnog dizajnera.

 

Bonus video:

Zorana Pavić o Isidori Bjelici 

 

makonda-tracker