presladak

Ovog puta bez majke na crvenom tepihu! Sin Anđelke Prpić pobrao simpatije na premijeri filma "Bauk" u Beogradu

0

Anđelka nije mogla da sakrije sreću i uzbuđenje zbog prikazivanja filma u kojoj glumi njen naslednik 

ANĐELKA PRPRIĆ NA PREMIJERI FILMA SVOG SINA JAKŠE
ANĐELKA PRPRIĆ NA PREMIJERI FILMA SVOG SINA JAKŠE foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anđelka Prpić Žugić večeras je imala veče puno uzbuđenja, neizvesnosti i strepnje. Film "Bauk" u kojem je zaigrao njen prvenac, sin Jakša Prpić premijerno je prikazan u MTS Dvorani. 

 

Ovog puta Jakša je odlučio da na crveni tepih pred okupljene novinare i fotografe izađe bez svoje majke, koja ga je bodrila iz neposredne blizine. Ona se sakrila i iz potaje ga fotogafisala, dok se na njenom licu mogao videti spoj najrazličitijih osećanja.

 

I dok je Anđelka sina bodrila iz prvih redova pored nje je bio njen sadašnji suprug, Marko Žugić, dok je sa druge stane sale sina posmatrao i njegov otac Dario Žugić.

Ponosna majka je s nestrpljenjem čekala da se završi fotografisanje kako bi svi zajedno mogli da pređu u bioskopsku salu i uživaju u filmu u kojem je svoje glumačke sposobnosti pokazao njen naslednik.

 

Nedavno je u okviru 48. Festivala filmskog scenarija na Letnjoj pozornici “Danilo Bata Stojković” premijerno prikazan ovaj film Gorana Radovanovića, koji govori o bombardovanju naše zemlje 1999. godine.

 

JAKŠA PRPIĆ NA PREMIJERI FILMA BAUK U BEOGRADU
JAKŠA PRPIĆ NA PREMIJERI FILMA BAUK U BEOGRADU foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tom prilikom Jakša, koji tumači glavni lik dobio je gromoglasan aplauz. Budući da Jakša ima tek 12 godina mnogi su bili oduševljeni njegovim glumačkim talentom, ali i upornošču i radom koji je dečak u tim godinama bio spreman da uloži kako bi na najbolji mogući način doneo lik i odigrao ulogu onako kako se to od njega i očekivalo. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Anđelka na premijeri filma 

 

makonda-tracker