mali glumac

Volim kad se razgalimo, imam potrebu da pričam kao keva: Anđelka Prpić o majčinstvu, sinu Jakši i njegovoj roli u Tomi

0

Dok uživa u trudnoći, Anđelka Prpić je pričala o ulozi majke i sinu Jakši, koji je krenuo maminim stopama. 

Marko i Anđelka
Marko i Anđelka foto: Marija Mladjen/ATAImages

Glumica Anđelka Prpić u poslednje vreme je bila u centru pažnje medije, nakon što je otkriveno da će postati majka po drugi put sa svojim partnerom Markom Žugićem

 

Nedavno se baš pohvalila i trudničkim stomakom, a dok uživa u "drugom stanju", Anđelka je pričala o svom sinu Jakši, koga ima iz braka sa Dariom Prpićem.

 

Mali Jakša je krenuo maminim stopama i ušao u svet glume. Publika je do sada mogla da ga vidi u glavnoj ulozi u ostvarenju "Bauk" Gorana Radovanovića, kao i u roli sina Toma Zdravkovića u hit filmu "Toma".

 

- Imam potrebu da kao keva pričam o svom detetu i da ga hvalim.

Naravno, svaki roditelj je preponosan na svoje dete. Ali ja sam za Jakšu isključivo njegova mama, nikakva koleginica koja ima prostora tu da savetuje bilo šta - kaže Anđelka za TV Prva.

 

 

Kako kaže, Jakša je već sad uspeo da radi sa nekim velikim imenima i sveta filma, što će njoj teško poći za rukom.

 

- Moram da priznam da mu zavidim jer radi sa direktorom fotografije koji je radio filmove Nikite Mihalkov. Ja to do kraja svoje karijere neću uspeti, svesna sam - navodi Anđelka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

 

Kako kaže, smatra da decu treba pomoći u svemu, ali njena tajna formula uspešnog roditeljstva je mališane treba pustiti da sami otkriju šta im najviše prija u životu.

 

- Ne smemo da stajemo na put njihovim odabirima, treba da ih podržimo i damo vetar u leđa da biraju ono u čemu su osećaju dobro, gde se osećaju kao svoj na svom - rekla je Anđelka.

 

Na pitanje šta je ispunjava, lepa glumica je dala jedan šaljiv odgovor , ali nakon toga je priznala da joj najviše prijaju lepi kućni trenuci.

 

Srećni i zaljubljeni - Marko i Anđelka
Srećni i zaljubljeni - Marko i Anđelka foto: Antonio Ahel/ATA Images

- Dijamanti, parfemi, cipele, male torbe. Šalim se, u stvari, ne šalim se! Volim sve to, ali najviše uživam da imamo vremena mi koji se volimo, da možemo da se razgalimo, razgaćimo u onom lepom smislu, da pijemo dobra vina, jedemo dobru klopu - u svom duhu je rekla glumica.

 

Kako je rekla, voli da dobija poklone, međutim po tom pitanju ima jedan problem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

 

- Volim da dobijam poklone, ali ne znam uvek lepo da odreagujem. I to se vežba, kao ono za kompliment. Kao ono: "Što ti lepo to stoji...", pa odgovoriš: "2.000 dinara". Ko te pita gde si kupio i koliko košta? - ispričala je Anđelka.

 

 

makonda-tracker