iskreno

"Kakva sam majka, gde grešim?" Anđelka Prpić sinu čestitala rođendan porukom koju će sve mame razumeti

1

Glumica Anđelka Prpić, koja je nedavno donela na svet drugo dete, danas proslavlja 11. rođendan svog prvenca

Anđelka Prpić ponosna je mama dvoje dece
Anđelka Prpić ponosna je mama dvoje decefoto: andjelkap/Instagram

Popularna glumica Anđelka Prpić ne eksponira često svoj privatni život u javnosti, ali ponekad prekrši svoje pravilo na simpatičan način – kako bi podelila neki topao trenutak ili emotivnu poruku za svog sina.


To je slučaj i danas, kada je njen sin Jakša proslavlja 11. rođendan, a njegova mama je odlučila da mu javno uputi nežnu čestitku, koju će sigurno razumeti svaka majka.


Anđelka je na Instagramu podelila fotografiju Jakše okruženog balonima, s gitarom u rukama i napisala da se često preispituje, ali da ne brine previše jer zna da ljubavi u njenom domu ne manjka.

 

Jedanaest godina preispitivanja... Kakva sam majka, gde grešim i ima li popravnog... I slutim da će ih tek biti... A onda odahnem jer znam da se najbolje, najzdravije i najlepše raste od ljubavi… Jer tu sam velemajstor! Kao i svaka mama, uostalom! – napisala je Anđelka.


Glumica je čestitala Jakšin rođendan njemu kao slavljeniku i sebi, jer je to dan kad je postala majka prvi put, a dan njegovog rođenja nazvala je prvim najdivnijim danom u nizu.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Srećan mi moj najdivniji dan! Prvi u nizu – poručila je Anđelka, koja je pre nekoliko meseci dobila i ćerku Čarnu.


Jakša Prpić je, inače, glumičin sin iz prvog braka, s ugostiteljem Dariom Prpićem, a odnedavno je on mamin kolega glumac, budući da je igrao u ostvarenjima "Bauk" i "Toma".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)


Imam potrebu da kao keva pričam o svom detetu i da ga hvalim. Naravno, svaki roditelj je preponosan na svoje dete – rekla je jednom prilikom. – Ja sam za Jakšu isključivo njegova mama, nikakva koleginica koja ima prostora tu da savetuje bilo šta. Moram da priznam da mu zavidim jer radi sa direktorom fotografije koji je radio filmove Nikite Mihalkova. Ja to do kraja svoje karijere neću uspeti, svesna sam.

 

 

BONUS VIDEO Anđelka Prpić u emisiji Realna priča

 

makonda-tracker