oduševili

Nikola Rokvić i Duško Tošić otišli u Milano, ali ne u šoping: Zagrljeni pevaju, ori se srpski ulicama prestonice mode

0

Dva poznata Srbina izazvala su pažnju prolaznika kad su zapevali dobro poznatu pesmu 

NIKOLA ROKVIĆ I DUŠKO TOŠIĆ U MILANU
NIKOLA ROKVIĆ I DUŠKO TOŠIĆ U MILANUfoto: Instagram / nikolarokvic

Pevač Nikola Rokvić i fudbaler Duško Tošić prošetali su ulicama Milana u popodnevnim satima i to ni manje ni više nego zagrljeni. Njih dvojica dele jednu veliku pasiju, ljubav prema fudbalskom klubu Crvenoj zvezdi.

 

Budući da ovaj klub večeras igra važnu utakmicu protiv Intera iz Milana, baš u Milanu, ovaj dvojac je uradio nešto što je izazvalo pažnju brojnih prolaznika - zapevali su pesmu baš ovom, njima omiljenom, srpskom fudbalskom klubu.

 

Dok su šetali Nikola je pustio glas, dok se tek razvedeni Duško tek povremeno stidljivo pridružio pevanju. Pustio je da to ipak radi onaj čiji je to najveći talenat, Nikola Rokvić.

Nikola je video objavio na društvenim mrežama i veoma brzo klip je postao viralan. Na profilu pevača počeli su da se nižu komentari, a mnogi su bili oduševljeni što ih vide u ovakvom izdanju.

 

Opušteni, doterani, mamili su pažnju pripadnica lepšeg pola, a mnogi su bili iznenađeni činjenicom da su njih dvojica toliko bliski. 

Vrlo je verovatno da će njih dvojica večera zajedno uživati u ovom važnom meču za Crvenu Zvezdu, a činjenica je da su njih dvojica večeras bili jedna od najlepših stvari koje ste mogli da vidite u centru italijanske prestonice mode. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Duško Tošić uživa na jahti

 

makonda-tracker