nerazdvojni

Neki liče kao jaje jajetu, za druge nikad ne biste rekli da su u srodstvu: Ovo su najpoznatiji braća i sestre u Srbiji

0

Popularnost je ponekad teška, ne samo za one koji su odabrali da se bave javnim poslom, već i za njihove srodnike, braću, sestre, majke, očeve

foto: Instagram / natašabekvalac, Instagram / kristinabekvalac
foto: Instagram / natašabekvalac, Instagram / kristinabekvalac

U Srbiji postoji jako puno poznatih koji imaju braću ili sestre koje se gotovo koliko i oni sami pojavljuju često u medijima. Neki su takođe poznate ličnosti, dok se drugi nađu u centru pažnje javnosti samo zato što su uslikani s nekom poznatom ličnošću.

 

Neki od njih veoma liče, pa nije teško povezati da su u srodstvu, ali ima i onih za koje nikada ne biste pomislili ni da su dalji rod, a kamoli rođeni brat i sestra. 

 

Predstavljamo vam neke od najpoznatijih braća i sestrara na domaćoj javnoj sceni, a vi prosudite sami - da li su kao jaje jajetu ili nemaju aposlutno ništa zajedničko.

Lepa Brena 

 

Čak i najveći fanovi Lepe Brene ne znaju da pevačica ima sestru Fakretu i brata Faruka. Budući da su oni odabrali život daleko do očiju javnosti, Brena poštuje njihovu odluku i zaista retko objavljuje njihove zajedničke fotografije. 

 

Ipak, povremeno nam dozvole da zavirimo u taj njihov porodični svet, a mnogi se oduševe kada vide kako oni izgledaju.

 

BRENA I NJENA SESTRA VEOMA LIČE
BRENA I NJENA SESTRA VEOMA LIČE foto: Instagram Printscreen / lepabrena

Na jednom koncertu u Crvenki,  kao iznenađenje pozvala svoju sestru da izađe na binu. Brenina sestra Fakreta sa suprugom Zoranom i ćerkama već dve decenije živi u Kanadi.

 

Faruk Jahić se bavi pevanjem, a nedavno se pojavio i u jednom šou programu gde je progovorio o odnosu sa Brenom, te istakao da mu ne smeta što on nije doživeo slavu kakvu je ona pre nekoliko decenija. Brenina sestra Fakreta sa suprugom Zoranom i ćerkama već dve decenije živi u Kanadi.

 

Jelisaveta Orašanin

 

Glumica Jelisaveta Orašanin dobro je poznata srpskoj javnosti, ali retko ko zna da ima rođenu sestru koje jednako kao i ona pleni lepotom i savršenim izgledom

 

Njena sestra je starija od nje, zove se Milica i po zanimanju je diplomirani stomatolog. Živi i radi u Beogradu, udata je i ima sina. Zahvaljujući društvenim mrežama imali smo mnogo puta priliku da vidimo kako ona izgleda.

 

Saša Kovačević

 

Dobro poznato lice na domaćoj muzičkoj sceni Saša Kovačević često je u žiži interesovanja medija zbog svog uzbudljivog ljubavnog života, pa ne čudi što samo retki znaju da u njegovoj porodici postoji još jedan lepotan, šmeker, koji na prvi pogled veoma podseća na poznatog brata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rade Kovacevic (@rade_k)

Saša ima brata Radeta, koji je takođe veoma aktivan na društvenim mrežama i koji ima ogroman broj pratilaca na Instagramu, a ako malo bolje pogledate među njima je veliki broj dama. Upravo zahvaljujući njima imamo priliku da zavirimo i vidimo kako ovaj šarmantni mladić izgleda. 

 

Nataša Bekvalac

 

Novosadska barbika kako mnogi zovu Natašu Bekvalac definitivno nije i jedina lepotica u njenoj porodici. Budući da je Nata veoma aktivna na društvenim mrežama često imamo priliku da vidimo i njenu sestru Kristinu, ako i druge mlađe članove njihove porodice. 

Kristina i Nataša veoma liče jedna na drugu, a često su jedna drugoj najveća podrška. Lepa Nata obožava da uživa sa svojom sestrom i često ih vidimo zajedno kako u javnosti tako i na Instagramu.

 

Nikola Rokvić 

 

Pevač Nikola Rokvić potiče iz bogate porodice, ne samo materijalno, već i duhovno i zbog veoma velike porodice. Osim što je oženjen poznatom manekenkom Bojanom Barović, ona nije jedino poznato lice u toj porodici.

Nikola ima i brata Marka Rokvića, s kojim ima savršen odnos pun razumevanja i ljubavi. Koliko njih dvojica liče svedoče i zajedničke fotografije koje možemo videti na društvenim mrežama. 

 

Bojana Maljević

 

Naša poznata glumica Bojana Maljević ima rođenu sestru koja joj je u najtežim trenucima bila velika podrška. Njih dve fizički veoma liče, ali tu se njihove sličnosti ne završavaju.

 

BOJANA I ANA SU VEOMA BLISKE
BOJANA I ANA SU VEOMA BLISKE foto: Damir Dervišagić

Obe su pasionirane ljubiteljke umetnosti, obe su se dokazale kao vrsne glumice, s tim da se Ana osim glumom bavi i baletom, ali i crtanjem ikona, po čemu je postala veoma poznata u umetničkim redovima u Srbiji.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Znate li čiji brat je Miodrag, naš poznati glumac?

 

 

 

makonda-tracker